LAŽNA DRŽAVA U KRIZI Albanci u klinču - Haradinaj opleo po Kurtiju!
EPA

Haradinaj je u objavi na Fejsbuku napisao da su Kurtijevi hvalospevi "utemeljeni na prevari" i poručio mu da treba ozbiljno da se bavi pandemijom koronavirusa i poboljšanjem odnosa sa SAD i Nemačkom, umesto što obmanjuje građane

Na navode Kurtija da su promet i budžet ove godine zabeležili rast od 30 odsto, Haradinaj kaže da je to tačno, ali da Kurti ovogodišnje rezultate poredi sa 2020. kada je privreda bila zatvorena i godinom koja predstavlja izuzetak u istoriji čovečanstva zbog pandemije korona virusa. 

Haradinaj navodi da još više zabrinjava povećanje prihoda budžeta, posebno uvoza u južnu pokrajinu iz ostatka Srbije, koji doživljava najveći rast ikada. 

“Doslovno sve ide dole. Ako ste stvarno premijer građana (tzv.) Kosova, pobrinuli biste se za pandemiju i najozbiljniju situaciju u vezi sa zaraženima do sada. Bavili biste se poboljšanjem odnosa sa SAD i Nemačkom, a ne kao do sada tako što biste ih opsežno oštetili”, poručio je Haradinaj.

Haradinaj je upitao Kurtija ko je on zapravo i naveo da Kurti obećava raj, a građanima pruža samo razočaranje. 

"Ti koji obećavaš raj i ljudima daješ razočaranje. Vi koji ste obećali ujedinjenje, a mi se razdvajamo. Vi koji ste obećali nezavisnost, dobijamo degradaciju", napisao je Haradinaj.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading