CIRKUS SE NASTAVLJA Oglasio se POGBIN VRAČ - Ovo je istina o Mbapeu
EPA-EFE/PETER POWELL

Brat Pola Pogbe izneo je šokantne detalje, da vezista Francuske baca čini na Mbapea, sada je otkrivena i druga strana priče.

Za francuske medije oglasio se Pogbin vrač, ogorčen što mora da se pravda.

- Određeni ljudi su otišli ​​predaleko sa lažima, cela ova priča o veštičarenju je samo čista izmišljotina. Pol mi nikada nije tražio da bacim čini na Kilijana Mbapea, ni za ovaj meč PSŽ protiv Mančester Junajteda, niti za bilo koju drugu priliku. Jedini put kada smo razgovarali o Kilijanu bio je tokom telefonskog razgovora tokom Svetskog prvenstva 2018. godine - rekao je vrač.

OGLASIO SE TITE Selektor Brazila otkrio sa čime se njegove selekcija bori pred Hrvate

Nastavio je u istom ritmu.

- Posle meča protiv Argentine (pobeda Francuske od 4-3), rekao sam Polu: 'Ludo je koliko je mali brz'. Pol mi je odgovorio ovim rečima: 'Kilijan , dar je od Boga da ga imamo sa nama, on nas toliko rasterećuje, toliko nam čini dobro' - izjavio je vrač. 

Birame (vrač) je izbegavao tačne okolnosti njihovog susreta.

 - U kontakt smo stupili preko zajedničkog prijatelja (Serža Orijea) kada je Pol još igrao u Juventusu i spremao se da se pridruži Mančesteru“, priseća se. Bilo je to u sezoni 2015-2016. "Onda smo s vremena na vreme komunicirali telefonom i videli smo se dva puta u Mančesteru.

Biramea je policija jednom uhapsila u Parizu sa 15.000 evra, koje je Pogba potvrdio da mu je poslao za decu u Africi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading