NIKO NEMA KAPITENA KAO SRBIJA Za njega je vernost sve, ono što je Tadić uradio ostavilo je svet fudala bez reči
Alo!/Marko Metlaš

Već nekoliko godina je u Ajaksu, ima status ikone i legende. I pored kritika koje je dobio u poslednje vreme dugo u Amsterdamu nisu imali takvog igrača. Na terenu gazi, a van njega pokazuje koliko ceni klub i koliko je njegova vernost velika.

Tadić je čovek koji je uradio nešto neverovatno. Posle blistavih sezona dobio je pozive koje niko ne bi odbio. Niko sem Tadića.

REŠIO JE DA OTKRIJE SVE Holanđani vređaju Tadića, a on gine za klub: Imao temperaturu 39.2, branili mu da igra, a onda je pokazao zašto je čeličan

Prvi je stigao 2020. godine. On je tada Ajaks predvodio do polufinala Lige šampiona, pa je Barselona ozbiljno želela da ga angažuje. Međutim, Srbin je odbio španski klub i rekao da ne želi da napusti omiljeni klub iz detinjstva.

Drugi je stigao 2022. godine! Erik Ten Hag, želeo je da zajedno sa Tadićem pređe u Mančester junajted. Tražio je Srbina, ali... Jednostavno on u Ajaksu ima nešto mnogo već od onoga što bi dobio u Engleskoj. Tadić je ovo otkrio u podkastu "Alesto" kod novinara Ace Stojanovića.

TADIĆ OTKRIO PRIORITETE "ORLOVA" Favoriti smo u grupi kvalifikacija za EP, ali misli su nam okrenute ka Mundijalu

Palo je još jedno odbijanje... Tadić planira da i kad završi karijeru ostane u Amsterdamu i preuzme neku od funkcija u klubu.

Vernost je i ovoga puta pobedila. Barsa i Junajted ne zovu svakoga dana, ali... Kapiten Srbije zna svoj put i od njega nema nameru da odustane.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading