REŠIO JE DA OTKRIJE SVE Holanđani vređaju Tadića, a on gine za klub: Imao temperaturu 39.2, branili mu da igra, a onda je pokazao zašto je čeličan
Tanjug/Ap

I pored bolesti nije želeo da preskoči važan meč Ajaksa protiv Sparte.

- Bio sam se bukvalno dva dana raspadao i taj dan kad je utakmica bila, baš smo bili u teškom momentu. Ja kažem da imam temperaturu, ali da moram da igram. I on mi kaže 'Ni slučajno, ne smeš da igraš, ne smem da ti dozvolim da igraš'. I ja mu kažem 'Izvini, ja tebe slušam sve, ali moram da igram, jer sam potreban ekipi.' Imao sam temperaturu 39.2, ali potreban sam ekipi. Ja i ovako 'polovan', sa iskustvom, godinama i znanjem... Možeš da prepoznaš šta utakmica nosi - počeo je Tadić u razgovoru za podkast "Alesto".

TADIĆ OTKRIO PRIORITETE "ORLOVA" Favoriti smo u grupi kvalifikacija za EP, ali misli su nam okrenute ka Mundijalu

Nastavio je u istom ritmu. 

- Bukvalno celu utakmicu nisam mogao da stojim na nogama. Gubili smo 1:0 na poluvremenu od Sparte i onda sam namestio gol za 1:1 u drugom poluvremenu i dao sam gol za 2:1. Pobedili smo i dolazim, tresem se posle utakmice, svi gledaju, ne mogu da veruju šta se desilo. I dolazim kod trenera i samo mu kažem 'Neću sad doći dva dana, da se oporavim jer sam se napeo'. On me samo poljubio i zahvalio se. Rekao je 'Stvarno neverovatno što si to uradio' i to je to. Ali to je bila moja obaveza kao lidera ekipe i kapitena - rekao je Tadić.

I ovo je dokaz kakav karakter ima kapiten reprezentacije Srbije... Holanđani nemaju pravo da ka kritikuju jer je uvek spreman da uradi sve za klub.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading