ŠOKANTNO Na tri mesta eksplodirali bankomati, još se traga za počiniocem!
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Bankomati su eksplodirali na nekoliko mesta u Slovačkoj uveče sa utorka na sredu. Prema TV JOJ, to se dogodilo u selu Opatovce, gde se bankomat nalazio u lokalnoj zgradi za hranu.

Preliminarna procenjena šteta na opremi bila je 35.000 EUR. Još jedna eksplozija dogodila se u istočnoj Slovačkoj u selu Turna nad Bodvou i u selu Šoporna u zapadnoj Slovačkoj.

Više detalja o slučaju imala je policija. Nešto pre 4 sata ujutru dobila je prijavu o napadu na bankomat u selu Šoporna. Policija je na lice mesta stigla sa istražiteljem i policijskim pirotehničarom.

"Od ranih jutarnjih sati mesto zločina se još uvek pretražuje, a umešali su se i stručnjaci iz Instituta za kriminalistiku i veštačenja u Bratislavi. Istražitelj je pokrenuo krivični postupak zbog oštećenja tuđe imovine u vezi sa krivičnim delom oštećenja i ugrožavanja rada objekat od opšte koristi “ , navela je policija u svom statutu.

Organi reda takođe su potvrdili eksplozije u selima Opatovce i Turna nad Bodvou. Čak i u ovim slučajevima vrše se inspekcije specijalista Kriminalističko-veštačkog instituta, a istražitelj je pokrenuo krivični postupak zbog krivičnog dela oštećenja tuđe imovine i pokušaja krađe.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading