Poginula trudnica negotin
Foto: Alo/Društvene mreže

Ovim rečima neutešne komšije Andree R. (17), trudnice koja je zajedno sa suprugom S.S. (19) nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Kobišnica u opštini Negotin, piše Blic.

- Andrea je bila divna devojka, radila je do skoro u kafiću. Njen suprug je iz hraniteljske porodice, imao je težak život. Voleo je ponekad da popije, pa se njena majka protivila njihovoj vezi. Oni su zajedno oko četiri godine, mnogo ga je volela - objašnjava komšinica.

Prema njenim rečima, Andrea je jedva čekala da se porodi.

- Bila je jako srećna, radovali su se bebi. Žalosno je ovo što se dogodilo. Mi još uvek ne možemo da dođemo sebi. Veliki je ovo šok za sve nas. Juče su zajedno prolazili selom, a već danas ih nema. Dva mlada životi ugasila su se u trenu - priča naša sagovornica.

Kako dalje navodi, Andrea je preminula na putu do bolnice.

- Čuli smo od komšija da je preminula na putu do bolnice. Tragedija, šta da vam kažem. Uništena im je cela porodica - dodaje ona.

Lekari pokušavali da spasu bebu

Podsetimo, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u selu Kobišnica u opštini Negotin, nastradala je trudnica (17) i njen suprug S. S. (19).

Kako smo sinoć pisali, S. S. je upravljao vozilom.

- On je u toku noći podlegao povredama u bolnici - kaže izvor "Blica".

Prema našim nezvaničnim saznanjima, lekari su se nastradalom mladiću satima borili za život, ali nažalost bezuspešno.

- Devojka je bila u sedmom mesecu trudnoće, lekari su pokušavali da spasu bebu, ali i pored svih napora nisu u tome uspeli - kaže naš izvor.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć oko 21 čas. Trudnica (17) nastradala je na licu mesta, a njen suprug S. S. (19) preminuo je u bolnici.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading