KO JE VOZAČ KOJI JE UBIO MLADIĆA NA PEŠAČKOM PRELAZU U BULEVARU Kažnjavan za vožnju bez dozvole, bez pojasa, bahatu vožnju...
Foto: Printscreen/instagram

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. N. (23) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Sumnja se da je on, sinoć oko 21.40 časova, na obeleženom pešačkom prelazu u Bulevaru kralja Aleksandra, automobilom „audi“ naleteo na dvadesetčetvorogodišnju devojku i dvadesetšestogodišnjeg muškarca koji je podlegao povredama na licu mesta, saopštio je MUP.

KO JE VOZAČ KOJI JE UBIO MLADIĆA NA PEŠAČKOM PRELAZU U BULEVARU Kažnjavan za vožnju bez dozvole, bez pojasa, bahatu vožnju...

Foto: Printscreen Instagram

 

Kako javlja TV Pink, privedeni vozač ima važeću vozačku dozvolu A, B, C kategorije i nema nikakvih mera zabrane, a u poslednje dve godine sankcionisan je za vožnju bez dozvole, prekoračenje brzine i vožnju bez pojasa. Uzeti su mu krv i urin na analizu a na testu je utvrđeno da nije bio pod uticajem alkohola i droge.

Povređena devojka prevezena je u Vojnomedicinsku akademiju, gde joj je ukazana lekarska pomoć.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Danica

08.12.2022 10:50

.. a da li je ta validna vozacka dozvola kupljena?Ubise nam mladost ovi agresivni idioti kojima niko nista ne moze!Kaznjavanje mora biti strozije i efektnije!