DETALJI TRAGEDIJE U KALUĐERICI Poznat moguć uzrok požara, pokušali da spasu ženu koja je poginula
Alo!/M. Š.

U požaru koji je danas oko 13.46 sati izbio u beogradskom naselju Kaluđerica stradala je D. K. (73) koja je živela sama. Njen stan je potpuno uništen, a kako nezvanično prenosi portal 24sedam, ona je zaspala sa cigaretom što je izazvalo požar.

Vatrena stihija izbila je u Ulici Dragoljuba Stojanovića u Kaluđerici u zgradi u kojoj je smešteno šest stanova, a u jednom od njih izbio je požar.

- Samo njen stan je potpuno izgoreo. Bila je sama u trenutku kad je plamen izbio, pa su rođaci ubacili crevo i pokušali da je spasu dok nisu došli vatrogasci. Mi smo evakuisani - ispričao je jedan od stanara pomenute zgrade.

Živela je sa sinom. U momentu kad smo bili na mestu tragedije samo nam je rekao da je to bila njegova majka i da ne može da priča.

- Moja majka je preminula u požaru. Potresen sam, ne bih da pričam. Bilo je kasno da joj se pomogne - jedva je prozborio sin preminule D. K.

Prema rečima očevidaca, požar je brzo ugašen i moglo je da bude mnogo gore. Ostali stanari zgrade su izašli preko krovnog ulaza. Vatrogasci kažu da bi se svi pogušili da nisu uspeli na vreme da dođu. U stanu iznad je bilo četvoro ljudi.

- Nije mnogo izlazila, ja je nisam viđala. Znam samo da ima sina. Strašno je to što se desilo - priča komšinica iz ulice. Da li je ovo pravi uzrok požara utvrdiće dalja istraga. U gašenju je učestvovalo pet vozila sa 22 vatrogasca.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading