OGLASIO SE DEDA POVREĐENE DEVOJČICE U ZEMUNU Moje je unuče povređeno daće Bog da se oporavi!
Alo

- Unuka je bila sa zetom u parkiću. Od njega sam saznao šta se desilo prvo što sam ga pitao je dali dete plače. Kada mi je potvrdno odgovorio bilo mi je lakše. Bila je sve vreme svesna i plakala je. Prvo su je odvezli u KBC Zemun, potom u Urgentni centar, a onda u Tiršovu. Zadobila je otvoren prelom nogice, operisana je i ima hematome na glavi. Još treba utvrditi da li ima promene na vilici, ćerka leži sa njom u bolnici. Uzdam se u naše lekare, meni su najmanje pet puta spasili život ali i u Boga da će sve biti kako treba.

Ovi rečima počinje razgovor Dragoslav I. dede teško povređene dvogodišnje devojčice u saobraćajnon nezgodi koja se dogodila u petak u Zemunu kada je autobus, kojim je upravljao D.H (72) uleteo u dečiji parkić u Krajiškoj ulici.

Podsetimo, u ovoj saobraćajnoj nesreći povređeno je šest osoba najteže je povređena pomenuta devojčica, četiri maloletne osobe koje su bile u autobusu i jedna punoletna. Prema rečima koje je čuo od zeta kaže da je se njegova unučica igrala najverovatnije na toboganu.

OGLASIO SE DEDA POVREĐENE DEVOJČICE U ZEMUNU Moje je unuče povređeno daće Bog da se oporavi!

Grad Beograd

 

 

- Mislim da mi je zet rekao da je bila na toboganu u trenutku kada je autobus uleteo. Zet mi je objasnio da se u tom trenutku skamenio i da je u trenutku video kako autobus udara našu devojčicu i kako leti i pada na gumenu površinu parkića. Sreća u nesreći je da je pala na gumenu podlogu inače ne smem ni da pomislim šta bi bilo... Rekao mi je da je odmah zgrabio dete u ruke i da ga je komšija sa njom u naručju odvezao do najbliže bolnice. U KBC Zemun ukazali su joj prvu pomoć i uputili u Urgentni centar pa u Tiršovu - priča deda najteže povređene devojčice.

Prema njegovim rečima zet mu je objasnio i zašto je vozač otišao sa lica mesta.

- Rekao mi je da je video kada je vozač otišao iz autobusa i kako je naveo morao je da ode jer su svi skočili da njega. Kaže da nije pobegao najverovatnije bi ga roditelji dece linčovali. Što se mene tiče ne mogu da krivim vozača jer ne znam šta se tačno desilo. Krivim auto-prevoznika za kog je radio. Možda su mu stvarno otkazale kočnice, možda bi da je mlađi drugačije odreagovao, možda čovek nije kriv. Ne treba suditi pre nego što se sve vidi. Moje je unuče povređeno daće Bog da se oporavi - kaže deka sa suzama u očima i dodaje da je sreća da niko nije poginuo, kao i da je mogao i vozač da pogine.

Inače, kako je objasnio njegova malena unučica je već imala zdravstvenih problema, te da je osetljivog zdravlja ali da se nadaju da će sve biti kako treba.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading