JOŠ SE TRAGA ZA TELOM DEVOJKE KOJA SE UTOPILA U GRUŽANSKOM JEZERU Postoje tri verzije ove tragedije, prijatelj koji je pokušao da je spasi u kritičnom stanju
Tanjug

Ronioci Žandarmerije od jutros tragaju za telom dvadesetjednogodišnje J. Đ. iz Kragujevca koja se juče utopila na Gružanskom jezeru kada je ispala iz čamca.

Kako se saznaje, nesrećna devojka vozila se sa prijateljima u gumenom čamcu, a onda su ona i njena drugarica odlučile da pređu na dasku za surfovanje.

Lokalni mediji prenose da postoji nekoliko verzija nesreće: prema jednoj ona je u jednom trenu pustila dasku za koju se držala, a kako je bila neplivač ubrzo je potonula i utopila se, a prema drugoj sa prijateljima se iz šale gurala na dasci i tako je upala u vodu, a prema trećoj se daska prevrnula i svi su upali u jezero!

Jedan od prijatelja skočio je za njom u vodu i pokušao da joj pomogne međutim nije uspeo i umalo se i sam utopio. Njega su ostali prijatelji uspeli da izvuku iz vode i spasu ga, međutim do dvadesetjednogodišnjakinje nisu uspeli da dođu.

Mladić se nalazi u bolnici u kritičnom stanju, navode lokalni mediji, a ronioci još tragaju za telom J. Đ.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading