Milan Đorđević
Foto: Alo/Foto: Printskrin

Otac Slaviša Đorđević kaže da novih informacija, nažalost, nema. Jedino mu je čudan položaj Milanovog automobila, koji je bio parkiran kod planinarskog doma.

- Automobil je bio malo nakrivljen, pa sam pomislio da se možda vozio tuda pre nego što ga je parkirao - kazao je Slaviša.

Osim automobila, porodica i prijatelji nisu našli nikakav trag, iako intenzivno učestvuje u potrazi. Jedini dokaz je snimak kamere jedne privatne kuće u Jelašnici na kome se vidi da je on ka Bojaninim vodama otišao u ponedeljak oko pola 12.

- Juče je policija pretraživala sela Donju i Gornju Studenu, Čukljenik i Jelašnicu. Mi smo bili u Studeni. I danas proveravaju šume i zaseoke u tim selima. Rekli su nam da treba da stigne i žandarmerija - rekao je Slaviša.

Skrhan od brige, Milanov otac ponavlja da njegov sin ima dobar brak, dvoje dece, i da ništa čudno nisu primetili.

- Sin mu je skoro pobedio na takmičenju u Beogradu, osvojio bronzanu medalju i pehar, svi smo se radovali. Bio je raspoložen, sve je bilo u redu. U 12 sati se javio ženi porukom da ne može da stigne po dete i od tada ga više nismo čuli. Snajka me je zvala da vidi da nije kod nas i tada smo svi krenuli da ga tražimo - rekao je.

U Policijskoj upravi u Nišu kažu da intenzivna potraga za Milanom i dalje traje.

- Pripadnici policije preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što pre bio pronađen - rekli su u PU Niš.

Alo.rs/Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading