Mirjevo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Pucnjava se dogodila sinoć oko 21 sat u Ulici Koste Nađ u Mirijevu. Napadači su nakon pucnjave pobegli i policija intezivno traga za njima.

-Pucnjavi je prethodila svađa dvojice muškaraca i povređenog Dušana K. Navodno, napadači su ga pozvali da se nađu ispred zgrade, u mirijevskom dečjem parku. Mladić je došao i ubrzo je usledila verbalna rasprava- kažu žitelji ovog beogradskog naselja i dodaju:

-Bilo je nekog i gurkanja, potezanja za majice, kako mi je rekao komšija. Čula se galama, ali nisam obraćala pažnju o čemu se radi, jer je tu park i nekad dečica znaju da ostanu duže, jer evo i raspust im se bliži, pa su stalno tamo. Nismo na prvu shvatili oko čega je izbila svađa - rekli su žitelji naselja“.

Kako dalje dodaju žitelji ovog kraja, ubrzo su se začuli pucnji.

-Čulo se: „Nemoj, nemoj…“ a onda bam, bam. Onako uključen mi je bio televizor, ali opet je odjeknulo. Uplašili smo se, a neko je iz parka povikao: „Pucali su na čoveka, brzo, brzo…-, kaže uplašena komšinica. 

Prema navodima komšija, mladić koji je upucan nije pravio probleme u kraju gde živi.

-Dušan K. voli pse, vodi ih i na neka takmičenja i tome je posvećen. E sad, da li on radi nešto nezakonito ja ne znam, nismo čuli. Ali znate kakvo je vreme došlo, a i ne može tek tako neko bez nekog povoda da dođe i upuca vas-, kaže sagovornik i dodaje:

-Policija je sinoć nakon pucnjave blokirala ceo kraj. Bilo je nekoliko patrola i puno policajaca. Inspektori su radili uviđaj, a čuli smo da su napadači pobegli nakon što su ranili Dušana K. Sve su smislili, parkirali su se na ulicu i peške prošli pored nekoliko zgrada, kako bi došli do tog dečjeg parka. To im je sigurno i bila ruta za beg, to planirali čim su kod sebe imali pištolj- rekao je sagovornik.

Istragu povodom pucnjave u Mirijevu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu koje će detaljnom istragom utvrditi kako je došlo do obračuna, kao i koji je motiv napada.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading