Noa Milivojev
Foto: Alo/Printscreen

Optuženi ubica tiktokerke se, kako piše Informer, vidno ugojio u odnosu na period kada je uhapšen u julu prošle godine. U sudnicu je sproveden iz pritvora Centralnog zatvora, pridržavajući se jednom štakom zbog toga što šepa na levu nogu.

Posle njegovog kratkog izjašnjavanja, sudskom veću se obratio otac ubijene Noe, Milovoje Bata Milivojev. On se na današnjem suđenju pojavio sam, bez supruge Borislave Bobe Milivojev, koja bi trebalo da svedoči 22. jula. 

- Zbog šoka se i ne sećam svih detalja iskaza, koji sam dao u avgustu prošle godine. Mogu da kažem da nisam bio upućen u prirodu odnosa između mog sina Đorđa ( kako se ranije zvala Noa, prim. aut.) i Ognjena. Ne razumem se u homoseksualne veze... Đorđe je o tome uglavnom pričao sa mojom suprugom, ja sam se tek ponekad uključivao u njihove razgovore, kada bih se kasno uveče vratio s posla. Moram da napomenem da je Đorđe bio šikaniran zbog toga ko je i šta je, nije mogao da se zaposli i osamostali. Zakazao je celi sistem u njegovom slučaju. Ističem imovinsko- pravni zahtev u moje i suprugino ime - naveo je Bata Milivojev, sa knedlom u grlu i pogledom očajnika, upućenom ka ubici svog deteta.  

Podsetimo, Noa Milivojev nestala je 17. juna prošle godine, a onda je početkom jula njeno raskomadano telo pronađeno u plastičnim kantama u kupatilu osumnjičenog ubice Ognjena Dabetića u Ulici cara Lazara u centru Beograda.

Istraga je utvrdila da je Ognjen, nakon svađe sa Noom, uzeo produžni kabl za struju i njime udavio tiktokerku, a onda njeno telo isekao na komade i potopio u kante sa kiselinom koje je ostavio u kupatilu svog stana. 

Nakon što je Ognjen uhapšen, on je u policiji priznao ubistvo, ali je rekao da se ne seća kako se dogodilo. Tada je utvrđeno i da je zavisnik od alkohola i droge, ali nikada nije išao da se leči.

Više puta je hapšen zbog različitih krivičnih dela. Pre nekoliko godina je doživeo saobraćajnu nesreću, u kojoj je teško povređen, i od tada koristi štaku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading