nasilje
Foto: Alo/E - Stock

Protiv S. Đ. (29) danas je podnet optužni predlog, zbog sumnje da je počinio krivično delo Nasilje u porodici.

S. Đ. se tereti da je 25. aprila, u Surčinu, svojoj supruzi zadao više udaraca pesnicom.

"Drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio je spokojstvo i telesni integritet svoje supruge kada joj je zadao više udaraca rukama stisnutim u pesnicu u predelu glave i tela i vukao je za za kosu, nakon čega je na mesto događaja došao svedok i okrivljenog uhvatio za ruke, odvojio ga od oštećene i stao između njih dvoje, da bi zatim okrivljeni ponovo uhvatio oštećenu za kosu i tom prilikom joj počupao pramen kose", navodi se u saopštenju tužilaštva.

Kako se ističe, oštećena je zadobila lake telesne povrede u vidu nagnječina u levoj polovini čeonog predela i osećala je strah i ugroženost po sopstveni život i telo.

"Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim, da mu produži pritvor u kojem se okrivljeni nalazi od 14.05.2024. godine, da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i šest meseci, dodaje se.

@alo_portal OVAKO SADA IZGLEDA OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE Pognuo je glavu, danas će reći gde je telo? #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #alo #dankailic #danka ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading