mladenovac
Foto: Alo/TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Stravična nesreća! Miloš N. (34) iz Velike Ivanče poginuo je u sredu pred zoru oko 05.30 sati u saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca kada je, kako se sumnja, automobilom prešao u suprotnu traku i udario direktno u autobus pun putnika. On je poginuo na licu mesta, a povređena su 42 putnika iz autobusa, od kojih četvoro teže!

Vozač džipa se kretao iz pravca auto-puta ka Mladenovcu, dok je autobus išao u suprotnom smeru.

Kako su putnici iz „Lastinog“ autobusa ispričali, vozač je primetio da se džip koji je nailazio iz suprotnog smera kreće ka njima.

 

mladenovac

TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

 

- Vozač autobusa je počeo da usporava i skreće koliko god je mogao udesno, ali nije ima više gde da se skloni, pa se džip zakucao u autobus. Posle udesa vozač autobusa je bio pri svesti, a kako je prednji deo autobusa bio smrskan, on je pokušao da izađe kroz prozor i tada se sručio na zemlju! Sumnja se da je zadobio ozbiljne povrede kičme - navodi izvor.

Kako saznajemo, 42 putnika iz autobusa su povređena. Povređeni putnici su nakon zbrinjavanja prevezeni u Urgentni centar i druge bolnice. Neki od povređenih su dovezeni sanitetom, a neki privatnim automobilima.

mladenovac

Alo

 

Džip i prednji deo autobusa bili su potpuno smrskani.

Ministar policije Ivica Dačić rekao je da ima teže povređenih u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Mladenovca, ali da niko nije životno ugrožen. Dačić je dodao da je 48 osoba zatražilo medicinsku pomoć, a da je jedna osoba poginula.

- Po prvim informacijama, još su to preliminarne informacije dok se ne završi puna istraga i uviđaj na licu mesta, nesreću je izazvao vozač putničkog vozila koji je prešao u suprotnu traku i udario u autobus. On je izgubio život - rekao je Dačić nakon nesreće.

Kako nezvanično saznajemo, Miloš se vraćao s aerodroma, gde je vozio na let tetku, koja je u Mladenovac došla zbog šestomesečnog pomena oca nastradalog.

- Pre šest meseci mu je poginuo otac, a pre neki dan su davali šestomesečni pomen. Tetka mu je došla iz inostranstva zbog toga, a noćas ju je vozio na aerodrom. U povratku je od umora zaspao za volanom - rekao je poznanik nastradalog, i dodao:

- Milošev deda je presudio sam sebi, a otac mu je nastradao nesrećnim slučajem. Znate onomad pre šest meseci Milošev otac popravljao je kvad i kada ga je isprobavao, pao je sa njega. Tuga! Iza Miloša je ostalo dvoje dece.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading