miloš nikolić
Foto: Printscreen/Facebook

Prema rečima komšija Miloša Nikolića iz Velike Ivanče, poginuli se sa bratom bavio poljoprivredom, imao je na desetine hektara zemlje koje je obrađivao, a imao je 130 krava.

Njihovu porodicu pred kraj marta posetila je ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Jelena Tanasković, zajedno sa predsednikom Gradske opštine Mladenovac, Vladanom Glišićem i direktorkom Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Milicom Janković.

miloš nikolić

Facebook

 

Ministarka Tanasković istakla je tada da je porodica Nikolić primer uspešnog poljoprivrednog gazdinstva u ovom kraju i dodala je impresionirana onim što je videla i čula od domaćina, posebno od podmlatka ove porodice.

- Bilo mi je zadovoljstvo da obiđem njihovo poljoprivredno gazdinstvo, a sa proizvodnjom me je upoznao mladi domaćin Nikola, koji me je oduševio svojim znanjem o stočarskoj proizvodnji. Na gazdinstvu sam se sastala i sa ostalim poljoprivrednicima ovog kraja i u prijatnoj atmosferi smo popričali o svim problemima sa kojima se suočavaju i šta je to što država i Ministarstvo mogu da urade da im pomognu i olakšaju - rekla je ministarka Tanasković.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading