mladenovac
Foto: Alo/TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ

Muškarac Miloš N. (34) nastradao je rano jutros u saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca kada je pod nerazjašnjenim okolnostima prešao u suprotnu traku i udario u autobus pun putnika. Kako "Blic" nezvanično saznaje, on se vraćao sa aerodroma gde je vozio tetku na let koja je u Mladenovac došla zbog šestomesečnog pomena oca nastradalog.

Miloš N. je iz sela pored Mladenovca i iza sebe je ostavio dvoje dece.

„Pre šest meseci mu je poginuo otac, a pre neki dan su davali šestomesečni pomen njegovom ocu koji je poginuo. Tetka mu je došla iz inostranstva zbog toga, a noćas ju je vozio na aerodrom. U povratku je od umora zaspao za volanom“, kaže poznanik nastradalog.

Podsetimo, jedna osoba je poginula, a najmanje 37 ljudi je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Mladenovca, poslednje su informacije o stanju povređeni od oko 8.30. Ovih 37 osoba je zbrinuto u Urgentni centar, i dalje pristižu, a deo je i na VMA.

Na licu mesta je stradao vozač automobila. Prema poslednjim informacijama, ukupno 37 osoba primljeno je u Urgentni centar u Beogradu. Deo povređenih prevezen je na VMA.

Deonica na kojoj se tragedija dogodila je zatvorena, pa se saobraćaj preusmerava preko Malog Popovića.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading