svetlana dragijević
Foto: Alo

Svedočili su radnik MTS-a koji je učestvovao u potrazi za nestalom devojčicom i jedan meštanin sela Banjsko Polje.

U ponedeljak je ispitan direktor JKP “Vodovod” iz Bora, koji je nakon ubistva podneo ostavku, kao i meštanin sela Luka.

Tužilaštvu još nije dostavljeno veštačenje trase kretanja vozila kojim su, kako se sumnja, osumnjičeni udarili devojčicu, a nije još stiglo ni kompletno biološko veštačenje. Nakon prispeća svih veštačenja, tužilaštvo će doneti odluku o daljem toku postupanja.

Osumnjičeni su u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti. U pritvoru se nalazi i otac Dejana D., koji će sutra biti pušten da se brani sa slobode, jer za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela pritvor ne može trajati duže od dva meseca. On se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading