novi beograd
Foto: Alo/Foto: Alo!/E. Sadiku

Nesreća se dogodila na uglu Jurija Gagarina i Nehruove na Novom Beogradu. Očevici stravične nesreće opisali su šta se tačno dogodilo kobnog dana.

- Bio je sa drugarima u pekari, jeli su pa su izašli, bili su usplahireni, prepirali su se oko nečega. Išli su preko ulice trotinetom - opisuje stravičan događaj za "Blic" prodavačica iz obližnje pekare.

Pokušao je da pobegne od drugova pre nesreće

Kako ona dalje navodi, grupa dečaka se maltene igrala nasred puta, a onda se desila saobraćajna nesreća.

- Udareni dečak uzeo je drugu 200 dinara i krenuo da pobegne trotinetom, u tom trenutku je naišla žena i udarila ga kolima - kaže prodavačica.

Prema rečima očevidaca, deca iz kraja su se često igrala u toj ulici. Prodavačica iz butika kazala je ranije za "Blic" da postoji mogućnost da je u pitaju bio opasni Tiktok izazov.

Sumnje da je to u pitanju podgreva način ponašanja grupe dečaka sa kojom je u društvu bio dečak koji je nažalost udaren kolima.

Da podsetimo, pojavom Tiktoka na našim prostorima, krenuo je niz opasnih izazova, a među njima i jedan gde deca bacaju sitan predmet na put, a zatim kada vide da dolaze kola istrčavaju ispred njih pod izgovorom da hoće da dohvate bačeni predmet.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading