Ana Knežević
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Utvrđeno je da je kobnog dana bio u zgradi u kojoj je Ana Knežević od nedavno stanovala u Madridu. Jedna od poslednjih glasovnih poruka koje je Ana poslala svojim prijateljima bila je pokazatelj kakvim je životom živela u danima pre nestanka u Španiji, gde je otputovala kako bi se odmorila od burnog razvoda sa Kneževićem.

- Hej, dobro jutro. Probudila sam se, bila sam u teretani, sredila stan i kupiću sredstva za čišćenje. Sredila sam kosu i nokte, kako si ti? Nedostaješ i ti meni, ćao - kaže Ana Knežević u glasovnoj poruci koju je ranije emitovao News Nation.

Pored ove, na brojeve prijatelja Ane Knežević stigli su i druge poruke, koje su njenim bližnjima zvučale neuobičajeno. U tim porukama Ana ih, na lošem španskom jeziku, obaveštava da je u Madridu na ulici upoznala jednog muškarca koji ima vikendicu u okolini Madrida. Obaveštava ih i da će narednih nekoliko da provesti sa njim i da verovatno neće imati domet. Međutim, imajući u vidu sve napisano, ali i sam stil kojim je napisana poruka, Anine prijateljice su uvidele da nešto nije u redu.

ana knežević

Društvene mreže

 

- Pokušala sam da odgovorim i da joj kažem da sam zabrinuta, nešto poput: Ne zvučiš bezbedno. Moje poruke joj nisu stizale. Nije otišla sama, odvedena je negde protiv svoje volje, a ko je odveo, ne znam - kazala je ranije zabrinuta prijateljica koja je njen nestanak objavila i na platformi GoFundMe.

Policija i agenti su utvrdili da je u danu kada su sporne poruke stigle Aninim prijateljima, njen bivši suprug David Knežević kontaktirao sa Kolumbijkom koju je u oktobru upoznao preko jedne aplikacije za upoznavanje. Od nje je tražio prevod pravdajući da mu je potrebno za jednog prijatelja iz Srbije koji piše scenario.

David Knežević, podsećanja radi, uhapšen je prošlog vikenda na aerodromu u Majamiju, nakon što su policija i FBI prikupili veći broj dokaza koji ga povezuju sa mestom i vremenom Aninog nestanka. Osumnjičen je da je umešan u njen nestanak, a pored poruka koje je slao Kolumbijki, utvrđeno je da je automobilom koji je iznajmio u Beogradu bio u Španiji, da je na njemu zatamnio staklo i stavio tablice koje su prethodno ukradene u Španiji.

(Blic)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading