mika aleksić
Foto: Alo/TANJUG/ JAROSLAV PAP

- Današnji pretres se odlaže zbog zdravstvenog problema okrivljenog. Naime, Aleksić je psihički dobro i može da prati suđenje, ali zbog bolesti to fizički nije moguće. Aleksić ne može da pristupi suđenju, a to je potvrdilo i veštačenje koje je rađeno na sudskoj medicini - naveo je sudija i podsetio da je sledeće ročište zakazano za 20. maj.

Kako je Alo! pisao, Aleksićev advokat rekao je jutros za naš portal da Mika neće doći na sud.

Mika Aleksić

Foto: Ataimages

 

- Nažalost, ni danas neće biti mogućnosti za održavanje glavnog pretresa, očekujem da će to možda biti moguće u majskom terminu - rekao je Jakovljević za Alo!.

Prethodno suđenje bilo je zakazano za 20. mart, ali je i ono odloženo zbog istih zdravstvenih problema.

Jakovljević je na ročištu u februaru rekao da se učitelj glume leči od onkoloških problema.

VEŠTACI PROVERILI DA LI JE MIKA ALEKSIĆ BOLESTAN Utvrđeno da li stvarno boluje od kancera

TANJUG/ JAROSLAV PAP

 

Aleksić se, prema optužnici koju je podiglo Više javno tužilaštvo u Beogradu, na teret stavlja da je više puta silovao četiri svoje učenice koje su u tom trenutku bile maloletne. Takođe, prema optužnici, Aleksić se tereti i da je nad tri devojke izvršio nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja - svoje pozicije nastavnika glume.

Prva koja je skupila hrabrosti i prijavila silovanje i zlostavljanje policiji, bila je glumica Milena Radulović i ona je to učinila u januaru 2021. godine, a potom su to uradile i ostale devojke.

Kao podrška glumici Mileni Radulović i ostalim žrtvama ispred Palate pravde okupio se kao i do sada veliki broj ljudi koji im nesebično pružaju podršku, sa čuvenim transportom "Verujemo Mileni Radulović!"

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading