Mika Aleksić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Aleksićev advokat Zoran Jakovljević otkrio je za naš portal da ročište u Višem sudu u Beogradu, koje je bilo zakazano danas u 10.30, neće biti održano.

- Nažaost, ni danas neće biti mogućnosti za održavanje glavnog pretresa, očekujem da će to možda biti moguće u majskom terminu - rekao je Jakovljević za Alo!.

OTKRIVAMO! MIKA ALEKSIĆ OPET NEĆE DOĆI NA SUD Već mesecima ga nema zbog kancera

TANJUG/ JAROSLAV PAP

 

Prethodno suđenje bilo je zakazano za 20. mart, ali je i ono odloženo zbog istih zdravstvenih problema.

Jakovljević je na ročištu u februaru rekao da se učitelj glume leči od onkoloških problema.

Aleksićev advokat Zoran Jakovljević istakao je tada u svom izlaganju da Mika nije mogao da dođe na sud zbog pogoršanog zdravstvenog stanja.

Mika Aleksić

TANJUG/ JAROSLAV PAP

 

- Odbrana je već ukazivala na njegovo teško zdravstveno stanje. Sada, nažalost, zbog toga nije bio u stanju da dođe na suđenje. Nedavno je imao dve hirurške intervencije, jako teške. Poslednja je bila 12. januara, dostavio sam sve izveštaje. Sudu iznosim molbu da se sledeći pretres zakaže za maj, jer bi tada moj branjenik mogao da prisustvuje. Ne bih spominjao dijagnoze jer sada čekamo da mu se odredi onkološka terapija i da kardiolog iznese svoje mišljenje - naglasio je Jakovljević u februaru.

Aleksić je optužen da je više puta silovao četiri svoje učenice, koje su u tom trenutku bile maloletne.

Prema optužnici, on se tereti i da je nad tri devojke izvršio nedozvoljene polne radnje zloupotrebom svog položaja - svoje pozicije nastavnika glume. Prva koja je skupila hrabrost i prijavila silovanje i zlostavljanje policiji bila je glumica Milena Radulović, u januaru 2021, a potom je to uradilo još šest devojaka.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading