danka ilic
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Četvrti je dan potrage za telom ubijene Danke Ilić, a još uvek nema naznaka gde se nalazi telo. Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija. Tog dana, 26. marta, kada je Danka nestala, komšinica koja živi nedaleko od mesta gde je devojčica ubijena, videla je Danku, ali nije mogla ni da pretpostavi da je devojčica sama u tom trenutku i da će nakon toga da se dogodi ubistvo koje je potreslo celu Srbiju.

Komšinica koja živi nekoliko kuća od pojate gde je devojčica nestala, kaže da je ubice male Danke videla pre nekoliko dana i da nije primetila ništa čudno kod njih.

- Pre nekoliko dana su bili kod moje braće. Pomagali su nešto oko šahte i vodovodu. Nisu bili pijani, makar nismo to primetili. Ovde se sva deca igraju po dvorištima, u svako doba smo mogli decu da pustimo na ulicu, jer ovde svi sve znamo. Mi nismo čuli, ni videli udarac. Nije nam jasno kako su tako brzo mogli da spakuju dete, a da ih neko ne primeti. Ama baš ništa nismo čuli, ni videli - kaže za "Blic" komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Meštani Banjskog polja u šoku su od prvog dana nestanka Danke Ilić, ali su imali nadu i veru da će devojčica biti pronađena živa i zdrava, vest da je Danka ubijena potpuno ih je dotukla.

Komšinica koja živi nedaleko od mesta na kome je Danka ubijena, kobnog dana videla je devojčicu na ulici, ali je u tom trenutku mislila da ona nije sama i vratila se svojim obavezama. Kada je saznala da je devojčica bila sama i nakon toga nestala potpuno se slomila.

"Da sam bila napolju, zaustavila bih je"

- Tog dana sam sinu slavila rođendan. Bila sam u kuhinji i pripremala sve za proslavu. Kroz prozor sam bacila pogled i videla devojčicu koja je na ulici, ali sa pretpostavkom da su joj tu roditelji jer mi zaista ovde imamo običaj da decu puštamo da idu ispred nas jer je ovo miran kraj. Nema automobila. Nakon toga nisam obraćala pažnju misleći da su iza nje roditelji, međutim, kasnije sam čula da je devojčica nestala. Devojčica je udarena bukvalno pred kapijom. Sve mi ovo teško pada. Sebe krivim od prvog dana, svi komentari na društvenim mrežama mi teško padaju jer ljudi misle da sam okrenula glavu. Nisam, pogledala sam kroz prozor, ali da sam bila napolju i videla da oko nje nema nikog, odmah bih je zaustavila - priča komšinica koja nije želela da joj se objavi ime i prezime.

Četiri dana potrage za telom Danke Ilić

Podsećamo, četiri dana su prošla od kada je Srbiju pogodila vest da je Danka Ilić (2) ubijena u Banjskom polju, a njeno telo i dalje nije pronađeno.

Iznenadna smrt brata osumnjičenog za ubistvo devojčice, Dalibora D. mogla bi da utiče na istragu, pošto je kako se sumnja bio jedna od tri ključne osobe koje mogu da pomognu u potrazi za telom Danke. Policija i danas nastavlja sa pretraživanjem svih lokacija gde bi moglo da bude telo ubijene devojčice.

(Blic)

BONUS VIDEO

@alo_portal Gašić pokazuje na mapi - Osumnjičeni je nakon što su udarili Danku kretali 20 kilometara na sat #alo #alodnevnenovine #dankailić💔 #fypシ゚viral #fypシ #danka #dankailić ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading