vodovod goran pavić
Foto: Printscreen/youtube / Radio televizija Bor

- Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direktora JKP „Vodovod“ Bor, s obzirom na to da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilo, u toku obavljanja radnog zadatka – navodi Pavić za Novosti.

Direktor „Vodovoda“ najavio je i da će pokrenuti krivične postupke i protiv drugih odgovornih „za propuste, činjenje i nečinjenje“.

- Pokrenuću krivične i sve druge zakonom propisane postupke protiv osumnjičenih, ali i svih drugih zaposlenih odgovornih lica u preduzeću koji su svojim propustom, činjenjem ili nečinjenjem doprineli da osumnjičeni ostanu na slobodi 10 dana – dodaje Pavić u svojoj ostavci.

On je u svoje lično ime i u ime svog kolektiva uputio najdublje saučešće roditeljima, porodici, prijateljima porodice, ali i građanima Bora i Srbije zbog tragične smrti Danke Ilić, ali i istakao da se ograđuje od postupaka i radnji osumnjičenih.

- JKP „Vodovod“ i ja lično ograđujem se se u svakom pogledu kako krivičnom, tako i materijalnom od postupaka i radnji osumnjičenih radnika – dodao je Goran Pavić.

Dvogodišnja Danka ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Zbog ovog svirepog zločina kao glavnoosumnjičeni u četvrtak su uhapšeni Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50). Posle njih u petak su privedeni i Dalibor (40) i Rade Dragijević (73), Dejanovi brat i otac, zbog sumnje da su pomogli u premeštanju tela, dok su Srđan i Dejan osumnjičeni da su kolima pregazili devojčicu, koju je Dejan, prema krivičnoj prijavi, zadavio golim rukama.

Saučesnik u zločinu Dalibor Dragijević preminuo je u subotu u pritvoru, oko tri sata ujutru, od posledica infarkta.

@alo_portal PETI DAN POTRAGE ZA TELOM DANKE ILIĆ: Alo! reporter o najnovijim informacijama iz sela Zlot #zlot #dankailić💔 #danka #dankailić #alodnevnenovine #alo #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading