"TA MARIONETA IZMIŠLJA" Budimir pobesneo na suđenju zbog Lalića, Belivuku su skaj poruke NAUČNA FANTASTIKA
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

 

Preko ove aplikacije, kako tvrdi tužilaštvo, osim poruka, pripadnici klana razmenjivali su i fotografije brutalno mučenih i ubijenIH žrtava, koje su potom samlevene u kući u Ritopeku i bačene u Savu.

Izvođenju dokaza sa Skaj aplikacije, u sudnici prisustvuju i trojica svedoka saradnika Srđan Lalić, Bojan Hrvatin i Nikola Spasojević, koji su učestvovali u zločinima, ali su pristali da priznaju sve i sklope sporazum o svedočenju sa tužilaštvom.

Pregledane su poruke i fotografije koje se odnose na ubistvo Pink pantera Milana Ljepoje, koji je prema optužnici ubijen 9. decembra 2020. u kući u Ritopeku.

U porukam koje razmenjuju, najverovatnije identifikuju Ljepoju, jer je u četu i jedna slika u kojoj neko potvrđuje: "Jeste, to je Zvonce".

- Ovaj zvonce je opasan kume, to im je iz vrha, pra ekipa.

- Jeste, opasan čovek, mance mu je nadimak kume, ima 10 ubica.

Velko Belivuk

Foto: Alo

 

U sudnici su izvedene dve fotografije, belog mercedesa u garaži, ovlašćenja za automobil, dokumentacije za prenos, a potom i poruke na engleskom jeziku u kojima neko piše da je u hotelu u Turskoj.

Za reč se javio optuženi Marko Miljković.

Miljković: Videli smo sad neki dokument da navodno Zdravko Radojević ovlašćuje, a čuli smo da Zdravko Radojević nikada nije bio vlasnik ni fiktivni, ni ne fiktivni. To je dokaz da je sve ovo montirano.

Za govornicu stražari izvode Miloša Budimira.

Budimir: Istu situaciju sa engleskim smo imali i 8. marta. Gledali smo na engleskom, a u optužnici sve piše na srpskom. Ko nama šta ovde montira i podvaljuje.

Za reč se javio svedok saradnik Srđan Lalić.

Lalić: Ovo je konverzacija na engleskom Miloša Budimira i njegove veze za travu. Ja sam organizovao da ova dokumenta, koja su falsifikovana, stignu u Prištinu. Tada je Zdravko Radojević već pokojni.

Ponovo se javio Miloš Budimir.

Foto: Alo ilustracija M.J.

 

Budimir: Ja da sam znao da će Lalić da skoči da brani tužilaštvo, ostao bih ovde. Da čujemo da li je u sporazumu potpisao tačku za falsifikat, ne znam više ni šta izmišlja ta marioneta tužilaštva, kao ja sam nekom slao preko njega, ne znam ni šta priča. Kad je video da su mu tužiocu u procepu, sad je skočio da ih brani.

Za reč se javio Veljko Belivuk.

Belivuk: Svaka poruka može da se menja, da se prekucava. Ako dozvolite da saradnica dva puta klikne na poruku i doda slovo, pisaće to slovo, ovde lako u sudnici možemo da dokažemo da ove poruke mogu da se prekucavaju. Izjava tužioca Saše Ivanića da je ovo izvornik je fikcija, naučna fantastika. Nikada svedoci saradnici u svojim lažima nisu rekli da smo pisali na engleskom, a prošli put su izvođene poruke na engleskom. Uopšte me ne interesuje da li je to menjano ovde, u Engleskoj ili Belgiji.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading