Horor u Srbiji
Foto: Alo/Alo

(Vesna Bilić)

Iako je prva informacija bila da je automobil bio na obali dok je goreo, od našeg dobro obaveštenog izvora saznajemo da je automobil do pola bio zaronjen u reku i da je delimično već bio ugašen kada su vatrogasci stigli na lice mesta. 

Sve se odigralo jutros oko 6 časova kada su komšije i građani prijavili da gori automobil

Vatrogasci su se nakon gašenja vratili u bazu, ali su posle nekoliko sati dobili  su poziv od policije da izađu ponovo na lice mesta i da vozilo izvuku na obalu sa čekrkom.

Prema rečima komšija koji žive tu gde je pronađen zapaljeni automobil, nisu videli ništa čudno to jutro kada je automobil goreo, ali ističu da je većina njih spavala kada se to dogodilo.

Kako je Alo! već pisao, automobil je ukraden najverovatnije u toku noći i to ispred kuće u Sremskoj Mitrovici koja pripada sinu vlasnice automobila. 

Oni su od policije saznali da im je automobil ukraden, ostali su u čudu kada su čuli da je pronađen zapaljen u reci oko 80 kilometara daleko od njihove kuće.

Forenzičari su obavili uviđaj, a ispituju se sve okolnosti događaja kao i mogućnost da je automobil povezan sa izvršenjem nekog krivičnog dela.

Kako saznajemo, Parking servis je preuzeo vozilo i odneo ga u policijski depo u Primorskoj ulici u Novom Sadu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading