ZNA SE KO JE PALIO AUTOMOBILE NA DEDINJU Momak (19) seo u poršea, pa napravio baš bizarnu saobraćajku
Foto: Instagram/printscreen

Naime, vozač poršea posedovao je probnu dozvolu i rođen je u Moskvi, a do nesreće je došlo nedaleko od zgrade u kojoj živi.

Porše smrskan

Mladić (19) i njegov vršnjak koji je bio na mestu suvozača zadobili su lake telesne povrede, a materijalna šteta na vozilu procenjena je tada na oko 500.000 dinara.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je ovaj mladić izleteo van kolovoza u levu stranu, usled čega je prednjim delom vozila udario u metalno-betonsku kapiju Vojske Srbije.

Sinu biznismena Nebojše zbog stepena povreda nije urađen alkotest na licu mesta, već mu je u Urgentnom centru uzeta krv za analizu na alkohol.

Kada su se momci skucali "poršeom" u zid, iz automobila je ispao motor od siline udarca.

Otac palio automobile

Nebojša M. (49), biznismen sa Dedinja, uhapšen je i na predlog Prvog osnovnog tužilaštva u Beogardu mu je određen pritvor zbog sumnje da je 25. avgusta u ranim jutarnjim satima u garaži zgrade na Dedinju zapalio tri skupocena automobila!

Kako Kurir saznaje, buktinja koja je probudila stanare napravila je štetu od oko 200.000 evra!

Kako Kurir nezvanično saznaje, stanare zgrade, kobnog jutra oko pet sati probudio je jeziv plamen u zgradi.

- U vatri su izgoreli BMW X6, čiji je vlasnik Nebojša M., zatim "audi Q8" koji vozi njegova supruga B. M. , kao i još jedan BMW. Ogromna je šteta nastala, "audi" je potpuno uništen. Vatrogasci su brzo stigli u zgradu, ali je vatra bila ogromna, požar je probudio celu zgradu - kaže sagovornik Kurira.

Kako navodi, Nebojša i njegova supruga žive na relaciji Beograd - Rusija.

Blic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading