Novi Sad
Foto: Alo/Foto: Vesna Bilić

Piše: Vesna Bilić

Mladi supružnici Lav P. S. (25) i Martina P. S. (23) izvršili su samoubistvo skokom sa zgrade visoke 17 spratova u naselju Liman! Pre toga su kako se sumnja, oni su ubili svoja dva sina stara svega 1 i 3 godine! Reporter Alo! je na licu mesta u rodnom gradu nesrećne žene, ona je posetila je porodicu koja nije bila raspoložena za priču.

Prema rečima komšija ona je živela u toj ulici, a kako tvrde meštani ona je u jednom momentu nestala!

- Ja sam nju viđala ali je u jednom momentu nestala, a ja nisam htela da zalazim u porodične detalje, znate kako je to u selu.. Ja koliko znam, njeni roditelji paze majku od Lava koja je u postelji. 

Vrata te kuće nam je otvorio uplakani i vidno potrešeni muškarac koji je na pitanje da li poznaje Martinu rekao da poznaje i uputio još par rečenica

- Znam ko je...Molim vas...drugi put - rekao je muškarac.

Kada su se vrata zatvorila čuo se plač majke unutar kuće.

Podsetimo, bračni par je skočio sa  krova šesnaestospratnice u dvorišnu, unutrašnju stranu zgrade, sakrivenu od pogleda prolaznika i šetača, kao i vozača automobila, inače prometnim Bulevarom cara Lazara i to upravo u delu prekoputa „Spens-a“ i „Promenade“. Oni, kako potvrđuju stanari solitera, nisu tu živeli i niko ih ranije nije video.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading