Saška Jovanović
Foto: Alo/Foto: Alo/printscreen

Saška Jovanović (30), za kojom se tragalo od ponedeljka, kada je nestala na putu do posla, pronađena je mrtva u ataru sela Čekmin kod Leskovca. Nesrećnu ženu našli su policajci u žbunju, na 200 metara od porodičnog doma u kojem je živela sa suprugom i dvoje maloletne dece.

U potragu za njom juče je krenulo pedeset ljudi, policajaca i prijatelja, ali ubrzo su stigle najgore vesti. Iz porodične kuće dopirali su jauk i plač, a komšije kažu da ne pamte ovakvu tragediju.

Kako je Saškin brat Đurica ispričao za Alo!, telo je pronađeno kod potoka u žbunju.

- Sestra je bila divna. Ne znam šta je presudilo. Ja živim u Nemačkoj i prekjuče sam doputovao u Srbiju. Odmah sam sa prijateljima organizovao da krenemo u potragu. Juče, kada smo krenuli, podelili smo se u dva tima. U prvom je bila policija, a u drugom grupa mojih prijatelja i porodica. Pretraživali smo teren jedno 20 minuta, ali nas je pozvala policija, koja nam je rekla da se vratimo odakle smo krenuli. Tada sam saznao najgore vesti. Sestra je nađena nedaleko od kuće, iza potoka koji teče kroz selo, u šumici. Njeno telo, kako sam čuo, bilo je u žbunju - otpočinje priču za Alo! brat nastradale žene.

- Ne znamo da li ima nekih tragova na telu, u toku je obdukcija. Poslednji put sam se sa sestrom čuo pre šest dana. Ništa nije nagoveštavalo da će doći do tragedije. Deca ne znaju, treba sada da im saopštimo tu tužnu vest. Ona nema drugih braće i sestara, ja sam joj najbliži. Bili smo vezani jedno za drugo. Svi smo u šoku, ne možemo da verujemo da nam se ovo moglo desiti - zaključuje za Alo! brat nastradale Saške.

Bila je čudna u poslednje vreme

Neke komšije iz sela u kojem se udala kažu da se ne zna razlog njenog odlaska iz kuće, ali da je svima poznato da je u poslednje vreme imala neobično ponašanje.

- Ništa još ne znamo o tome kako je stradala. Znamo samo da je bila čudna u poslednje vreme. Verovatno će policija otkriti šta se sve desilo pre i posle tragedije. Jadna devojka, dvoje dečice je ostalo bez majke - kažu za Alo! meštani sela Čekmin.

U selu u kome se odigrala ova strašna tragedija kruže razne priče. Komšije kažu da nisu čista posla i da je moguće da je nesrećna žena digla ruku na sebe ili čak da se ubila.

- Mesec dana pre ovoga zapaljen joj je automobil. Nije htela da prijavljuje policiji. Znate, svakakve priče kruže, ali nešto se čudno desilo. Imala je sve što je želela, bila je vesela i uvek nasmejana, došla je u njihovu kuću dok je još išla u školu. Ona je bila voljena, a njen suprug bio joj je najveća podrška. Svi su šokirani ovom velikom tragedijom koja se do sada nije dogodila u Čekminu - kažu komšije za lokalne medije.

U selu se mogu čuti tvrdnje da se sama otrovala i da su to čuli od lekara i policije.

Meštani su takođe ispričali da su Žarko i Saška imali skladan brak, ali i da je njen suprug juče saslušan u policiji, kao i još jedan muškarac čije je ime navodno nađeno u njenom mobilnom telefonu.
Inače, Saška je radila oko, kako tvrde komšije, sedam godina u fabrici u Leskovcu, a Žarko pri Vojsci Srbije.

Komšije: Boljeg deteta nije bilo!

U rodnom selu Donja Lokošnica, odakle je Saška rodom, za nastradalu ženu imaju samo reči hvale, kako kažu, boljeg deteta nije bilo.

- Saška je bila dete za primer. Ja je znam odmalena, ona ima brata, familija za primer. Kad sam čula da je nađena mrtva, nisam mogla da dođem sebi. Bila sam joj na svadbi i sve mi se u glavi vraća slika kako ju je muž poljubio, zagrlio i rekao joj: „Ovo je žena za sva vremena“ - prisetila se komšinica tragično preminule Saške Jovanović.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading