poruke nusret
Foto: Alo/sandžakdanas.rs

Prema policijskom izveštaju, glavni osumnjičeni za ubistvo Nusreta je Sead Z., bivši suprug Rijalde H., s kojom je žrtva, kako se navodi, bila u emotivnoj vezi.

"Došli smo u posed jezive prepiske u kojoj ubica prijeti Rijaldi H. Napominjem da su poruke  nastale znatno ranije, kada je Rijalda H. bila u svađi sa Seadom Z. Također, imamo dokaze da su u noći ubistva Rijalda H. i Sead Z. bili zajedno u jednom restoranu u Novom Pazaru. O ovoj situaciji pisaćemo drugom prilikom." piše "Sandžak danas"

Pogledajte jezive poruke:

poruke nusret

sandžakdanas.rs

 

 

"Jedno od vas će otići pod crnu zemlju,” napisao je Sead Z. “Ali zadnji se najslađe smije. Vjeruj mi. Vidjet ćeš šta ću uraditi,” nastavio je, na šta mu je Rijalda H. odgovorila: “Marš bre.”Je** mi Nusret Aminu. Jedno od vas dvoje će otići pod crnu zemlju,” insistirao je Sead Z., a Rijalda H. je uzvratila: “Neka ti je** Mujesiru. Bit ćeš svjedok kad te pozovem na kameru. Neka je** slobodno,” napisao je S.Z.

poruke nusret

sandžakdanas.rs

 

 

Pretpostavlja se da je Nusret bio namamljen u zamku porukom poslatom s njenog telefona, koju, sumnja se, nije ona poslala.

Nesrećni Nusret imao je 22 uboda nožem. Na kraju je zaklan i bačen u bunar.

Nusret, verujući da ide na sastanak s njom, zapravo je upao u zamku. Na dogovorenom mestu, umesto nje, dočekala ga je grupa muškaraca.

Prema izjavama svedoka i dokazima prikupljenim tokom istrage, Nusret je brutalno pretučen prije nego što je njegovo telo bačeno u bunar.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading