Ginekolog
Foto: Printscreen/Facebook

On je priveden zbog krivičnog dela Teško delo protiv zdravlja ljudi, jer postoje osnovi sumnje da je izvršio ovo krivično delo dana 12. januara 2024. godine u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Kako nezvanično saznaje "Blic", lekar specijalista nije priznao delo za koje se optužuje, dok je saslušanje trajalo kratko. Rekao je da je radio u skladu sa procedurama, dok izvor "Blica" navodi da je delovao neuverljivo.

- Bio je uzrujan, uznemiren zbog svega, ali nije delovalo uverljivo to što je govorio - kaže izvor "Blica".

Osumnjičeni je saslušan, nakon čega je mu je sud, po predlogu tužilaštva, odredio pritvor — zbog opasnosti od ometanja postupka uticajem na svedoke, opasnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici nastavlja istragu u ovom predmetu, a javnost se obaveštavati o svim radnjama koje preduzme, piše Blic.

Doktor sam otišao u policiju, tražio zaštitu

Doktor M.M. koga je Marica Mihajlović (26) optužila da je od njega pretrpela akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, otišao sam u policiju.

Podsećamo, on, pored Opšte bolnice u Sremskom Mitrovici, radi i u privatnoj ginekološkoj ordinaciji u Rumi, kao i u jednoj ordinaciji u Novom Sadu.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Sladjana

20.01.2024 22:20

Bezdušnik!!! Samo jure novac, rade ne 10 mesta. Da li im je nekad dosta???