Potonuo splav Kartel
Foto: Tanjug/Tanjug

Prema podacima sa APR, firma "Abyss" je osnovana 2. avgusta 1991. godine, a vlasnici, osim Mačara su i Jelena Grgić (53) i Srđan Vučković (61) koji imaju po 30 odsto udela. Direktor je Aco Erac, piše Blic.

Vlasnička struktura na beogradskom splavu "Kartel" funkcionisala je tako da je vlasnik splava, u ovom slučaju, firma "Abyss" izdala splav jednom licu, koji je potom izdao drugom licu, podzakupcu Dušanu R.

"Kartel" ne postoji u Agenciji za privredne registre (APR), već se vodi da je u vlasništvu firme "Abyss".

Vladimir Mačar je jedan od vlasnika kluba "Komitet" u koji su u oktobru 2018. godine upala jedanaestorica huligana, među kojima su i muškarci kojima se sada sudi zajedno sa Veljkom Belivukom, i napravila haos.

Huligani su iz kluba u neposrednoj blizini krenuli ka "Komitetu" noseći metalne šipke i palice, ali i čaše i flaše. Maskirani fantomkama, sa kapuljačama ili duksevima navučenim preko lica, prišli su klubu i počeli da bacaju predmete ka ulaznim vratima. Oni se tu nisu zaustavili, već su po ulasku u klub počeli da lome i obaraju stolove i stolice, kase, ali i da udaraju goste.

Svedoci haosa su tada ispričali da su nasilnici tukli sve koji su se tada našli pred njima, a u jednom trenutku, dok su svi bili sakriveni po ćoškovima kluba i ispod stolova, oni su ih gađali stolicama, stolovima i flašama.

Nakon što su demolirali gotovo ceo klub i pretukli više gostiju, kao po komandi, pokupili su se i otišli su iz kluba.

Za ovo krivično delo uhapšeni su Filip Gojković, Miloš Hrkman, Predrag Košprdić, Marko Čičković, Stefan Bjelivuk, Aleksandar Vidović, Marko Milosavljević, Mladen Vučetić, Milan Jezdimirović, Boris Karapandžić i Inel Čantrić.

Njima se već godinama sudi zbog toga.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading