Miloš Radonjić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

 

Njegove fotografije pod optužbom da je vođa "kavčana" nikada nisu objavljivane u medijima, ali jesu pod oznakom da je najbolji sportista 2019. godine u Crnoj Gori, i uspešni jedriličar.

Kako saznajemo, on dugi niz godina gostuje po emisijama i predstavlja se kao strastveni ljubitelj trka jedrilicama, a jedno od njegovih gostovanja na crnogorskoj televiziji možete pogledati u priloženom snimku.

Međunarodni nalog za hapšenje Miloša Radonjića 15. septembra izdale su Sjedinjene Američke Države, čije su ga bezbednosne agencije istraživale. Sud iz Istočnog okruga Njujorka tereti Budvanina da je trgovao drogom i prao novac.

Miloš Radonjić

Foto: Instagram/printscreen

 

Međutim, on je početkom oktobra stigao u Trst kako bi se 8. oktobra takmičio sa svojim timom i luksuznom jedrilicom zvanom "Maksi Jena", na regati "Barkolani", ali je 6. oktobra uhapšen.

Miloš Radonjić

Foto: Instagram/printscreen

 

Prema našim informacijama, on se godinama ne krije od očiju javnosti, pa se redovno fotografiše i snima sa svojim sportskim timom, a ti foto i video zapisi objavljeni su na njegovom zvaničnom sajtu, kao i na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading