SKANDAL NA SUĐENJU VELJI NEVOLJI Miloš Budimir salutirao Marku Miljkoviću kao u vojsci
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Jake policijske snage čuvale su okrivljene u sudnici, a dok je Marko Miljković izlazio za govornicu da iznosi svoju odbranu, za njim su u stopu išla šestorica čuvara.

Kada se na njegovom mestu našao Miloš Budimir, on je Miljkoviću salutirao vojničkim pozdravom, a Marko mu je otpozdravio na isti način.

Belivuk se u jednom trenutku javio za reč i naglasio da duže vreme nije koristio mobilni telefon, sprdajući se s tužilaštvom.

- Jedan telefon je od moje supruge, jedan je moj. Ja sam telefon koristio davno, jer nemam poverenje u policiju i tužilaštvo. Ostala tri nemam pojma čija su. Što se tiče nezakonitih snimaka BIA, oni mi čak idu u korist, ali ja neću da budem licemeran zbog toga, i tražim da se sve što je nezakonito izuzme. Tužilac koristi ćiribu-ćiriba metode da nezakonito pribavljene dokaze ovde prihvate - rekao je optuženi.

Njegova desna ruka Marko Miljković, takođe, je rekao da se ne služi telefonom što je izazvalo smeh u sudnici.

- Ja mobilni ne koristim već 15 godina zato što ne verujem u našu policiju i tužilaštvo. Zato ne komuniciram ni preko telefona moje supruge, niti bilo kog drugog - pravdao se Miljković.

Belivuk i Miljković optuženi su za stvaranje kriminalne grupe, pod ogrankom “kavačkog klana”. Sa svojim pripadnicima klana sumnjiče se za najmanje sedam ubistava, silovanje, šverc droge i oružja.

U pitanju su likvidacije Milana Ljepoje, Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića Goksija, Zdravka Radojevića, Lazara Vukićevića, Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

BONUS VIDEO

@dosije.192 Stravičan prizor u centru Beograda: Sudar automobila kod Skupštine #dosije192 #beograd #fypシ #sudar #nesreca ♬ original sound - Dosije 192

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading