Ana Petrović
Foto: Printscreen/Društvene mreže

- To veče, Anin muž vratio se sa posla i legao da spava. Ona je ostala sama sa bebom, uspavljivala je. Oko 2 ujutru muž joj je poslao poruku da ugreje mleko, jer se beba probudila i počela da plače. S obzirom na to da Ana nije odgovarala, a beba nije prestala da plače, njen suprug je ustao i tada je shvatio da je nema - priča za "Blic" zabrinuta sestra.

Ona tvrdi da su je od tada neprekidno zvali, ali joj je telefon bio isključen. Takođe, ističe da niko od porodice i prijatelja ne zna šta je Ana te večeri imala obučeno.

- Njen telefon je isključen od trenutka kada je otišla. Primili smo poruku da je bila dostupna tog jutra oko 6 ujutru, ali je to trajalo samo par sekundi. Nemamo informaciju o tome šta je nosila te večeri, ali smo primetili da nedostaje roze ranac iz kuće - navodi uznemirena sestra.

"Anu kod kuće čeka jedna devojčica od godinu i po dana"

Istakla je i da je Ana jako povezana sa ćerkicom, te da provodi svaki dan s njom, zbog čega im je neverovatno da je samo tako napustila i ostavila.

- Nikada je ne bih napustila, zato nam je i čudno što je svojevoljno izašla iz kuće. Ovo se dosad nije događalo. Zabrinuti smo i želimo da je što pre pronađemo. Anu kod kuće čeka jedna devojčica koja ima godinu i po dana - rekla je ona.

Ukoliko neko ima bilo kakve informacije u vezi sa nestankom Ane Petrović, možete se javiti u najbližu policijsku stanicu ili na broj: 060/62103-98

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading