hitna pomoć
Foto: Alo/Foto: Alo!/Vladimir Marković

Mladić B. M. (21) koji je sinoć izboden u Novom Sadu u Ulici Pariske komune, bio je u društvu sa još jednim mladićem kada su na njih nasrnula trojica za sada nepoznatih muškaraca, prenosi Blic.

Prema našim nezvaničnim informacijama, njima su prišla trojica NN maskiranih muškarca i tada je jedan od njih nožem napao i ubo B. M.

Pušten na kućno lečenje

B.M. je nakon napada prevezen u KC Vojvodina, on se oseća dobro i nakon zbrinjavanja i saniranja povreda u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine pušten je na kućno lečenje.

- Pacijent B.M. (21) primljen je u UC KCV sa teškim višestrukim povredama podlaktice i potkolenice. Nakon sprovedenog dijagnostičkog protokola i primarnog hirurškog zbrinjavanja rana pacijent je otpušten na dalje kućno lečenje – rekli su kratko nadležni iz Kliničkog centra Vojvodine, prenosi Blic.

Nije poznat uzrok napada

Kako nezvanično prenosi beogradski medij, još nije poznat uzrok koji je doveo do sukoba više lica u kome je povređen B.M. a policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja i otkrivanju svih učesnika u tuči.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading