Ognjen Koroman
Foto: Printscreen/Printscreen

 Koroman je najpre verbalno, a potom i fizički nasrnuo na bivšu emotivnu partnerku.

On je udario u predelu rebara, a potom je i testiran na prisustvo alkohola u krvi. Utvrđeno je da je Koroman imao 0,54 promila alkohola u organizmu - kaže izvor blizak slučaju, a prenosi Republika. 

Ovo nije prvi put da se Koroman nalazi u žiži javnosti zbog svog nasilničkog ponašanja.

U maju ove godine napao je Dragana J. Vučićevića u bašti jednog beogradskog kafića.

- Našao sam se sa svojim arhitektom u bašti kafića. Još ni konobar nije prišao našem stolu, a iz kafića je istrčao Кoroman. Bio je vidno pijan. Uneo mi se u lice i vikao: Izdao si srpstvo, pi*ko! Pretio mi je, psovao majku, vređao me je najstrašnije. Кada sam uzeo telefon da ga snimim, Кoroman je pokušao da mi otme telefon i nastavio najstrašnije da me vređa i da mi preti, vikao je: Ubiću te, govno jedno! - rekao je tada Vučićević o incidentu.

Još dok je igrao fudbal bio je sklon nasilničkom ponašanju, pa je tako završio na sudu jer je u tunelu stadiona 2009. napao fizički igrača kulskog Hajduka Duška Dukića kog je udario pesnicom u glavu. U vreme incidenta nosio je dres Crvene zvezde koja ga je ubrzo nakon toga prodala.

Imao je problema Koroman i kao trener Smedereva. Kritikovao je tada Fudbalski savez Srbije da namešta utakmice, a zbog neprimerenih izjava dobio je suspenziju od šest meseci vođenja klubova u domaćoj ligi.

Ognjen Koroman je, inače, redovni učesnik prozapadnih, nasilnih "protesta protiv nasilja". On u svakoj prilici najstrašnije pljuje i napada predsednika Aleksandra Vučića i aktuelnu vlast.

Još jednom je dokazao svoju nasilničku prirodu, a ostaje da se vidi epilog ovog slučaja.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading