Ognjen Koroma
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

On je u trenutku incidenta imao, kako je policija ustanovila, 0,54 promila alkohola u organizmu. 

Koroman se drznuo da udari devojku, a ranije je, da podsetimo, pričao o časti! On se oglašavao posle održavanih protesta 2021. godine i blokade saobraćajnica.

Tad je na mrežama delio sramne statuse: 

- Ko ima časti - taj je protiv vlasti - pisao je tad Koroman na Fejsbuku.

A kako je i Alo! ranije pisao, u jednom trenutku je 2020. postao Đilasov zabavljač koji otvoreno pljuje Srbe i lobira za Mila Đukanovića.

Koroman, koga je Đilas promovisao po svojim medijima, pozvao je ljude u Crnoj Gori da glasaju za Mila jer su, kako kaže, Srbi mnogo gori od njega.

Međutim, to nije prvi put da se našao iza rešetaka zbog nasilja nad ženama.

Na suđenju Ognjenu Koromanu zbog optužbe da je ošamario bivšu devojku ga je branila čak i njegova bivša supruga Irena Koroman.

Irena Koroman u decembru 2013. godine izjavila je pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu da ništa ne zna o tome da je Ognjen 28. maja te godine navodno ošamario tadašnju ljubavnicu Božanu Ranković.

- Znam ko je ta žena. Znam i da je bio u vezi s njom pola godine ili godinu pre našeg razvoda, odnosno dok smo bili zajedno. Ona je jedan od razloga zbog kojih sam podnela zahtev za razvod braka od njega. Nikada, ni dok smo bili u braku, a ni posle razvoda, nije bio nasilan - rekla je tada Irena Koroman.

Svađa između njih Ognjena i Božane navodno je izbila u kolima, a kulminirala je u stanu u kojem ona živi s njihovim zajedničkim sinom. Bivša supruga fudbalera juče je objasnila da je znala za Božanu, ali i za druge žene koje je on imao tokom njihovog braka.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading