poginuli kod prnjavora
Foto: Alo/Facebook

Sada kada su konačno identifikovani, porodica ne može da dođe da njihova tela prebaci u Srbiju zbog nedostatka sredstava, piše "Blic".

Osim procedure koja je neminovna u ovakvim situacijama, kada je potrebno sačekati zvaničan izveštaj i obratiti se ambasadi, porodica stradale Vidosave, Aleksandra, Dejana i malene devojčice, inače deteta Vidosavine ćerke, sada ne zna da li će finansijski moći da organizuje prebacivanje posmrtnih ostataka u Sremsku Mitrovicu, kako bi bili sahranjeni.

Kako saznajemo, reč je o porodici za koju poznanici imaju samo reči hvale, a iako nemaju mnogo finansijskih sredstava, svi su bili uvek vedri i nasmejani.

Prema nezvaničnim informacijama, Dejan je bio za volanom "pežoa" kada je došlo do nesreće.

"Ograničenje brzine 60 kilometara na sat, a svi voze preko 100"

Podsetimo, nesreća se dogodila u nedelju u večernjim časovima kada je u automobil "pežo", u kojem su se nalazili članovi porodice Jovanović, udarilo vozilo "pasat" kojim je upravljao Boban Đekić iz Prnjavora.

Prema pričama meštana Štrpca, Đekić je udario u zadnji deo njihovog automobila.

Ovaj meštanin je ispričao da se radi o ravnici dugoj oko pet kilometara, a na kojoj svi voze iznad ograničenja.

- Ograničenje je 60 kilometara na čas, a svi voze tu preko 100 kilometara na čas. Ne znam šta je uzrok ove nesreće, samo sam čuo da ih je Bojan Đ. "stigao" i udario u zadnji deo - rekao je jedan od meštana za Srpskainfo.

On kaže da poznaje Bojana, te da je u pitanju "dobar momak" i da "nije čuo da je ranije 'divljao' automobilom".

- Njegov otac ima firmu i on radi kod njega. Dobar je i vredan momak - rekao je ovaj sagovornik.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading