hitna pokrivalica
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

U nedelju uveče na magistralnom putu Prnjavor - Derventa u Bosni i Hercegovini poginula je četvoročlana porodica iz Srbije, a kako se saznaje reč je o porodici iz Sremske Mitrovice!

Porodica iz Sremske Mitrovice poginula je u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora. U sudaru "pežoa" i "pasata" su poginuli majka, dva sina i unuka (6).

- Devojčica je starosti šest godina, dva mladića, jedan maloletan, i njihova majka - rekao je izvor.

Pogibija se dogodila 27. avgusta, oko 20:30, na magistralnom putu Prnjavor-Derventa, u malom naselju Štrbci. Dogodio se nezamisliv sudar između "pežoa", voženog od strane još uvek nepoznatog muškarca, i "pasat" kojim je upravljao 26-godišnji B. Đ. iz Prnjavora.

Po informacijama iz Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koje je obavilo uviđaj na licu mesta uz prisustvo policijskih službenika iz Policijske stanice Prnjavor, tragični incident je odneo živote četvoro ljudi koji su se nalazili u „pežou“. Tužilaštvo intenzivno radi na rekonstrukciji događaja kako bi se razjasnila sva okolnosti ovog tragičnog događaja koji je ostavio dubok pečat tuge u zajednici.

Kako su za lokalne medije ispričali očevici nesreće, "pasat" je otpozadi udario u "pežo" u kom je bila porodica iz Srbije.

- Ograničenje je 60 kilometara na čas, a svi voze tu preko 100 kilometara na čas. Ne znam šta je uzrok ove nesreće, samo sam čuo da je "pasat" stigao "pežo" i udario u njegov zadnji deo – rekao je meštanin, prenosi Informer.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading