OPSADNO STANJE U CRNOJ GORI Racija u hotelu "Podgorica" - policija pretresala Zorana Lazovića i Ranka Ubovića
Foto: Alo/EPA

Današnja racija pokrenuta je nakon što je juče u poslovnoj zgradi pored hotela Podgorica pronašla oružje, piotehnička sredstva, pancir i palice.

 

Policija je juče prilikom pregleda zgrade kod hotela "Podgorica" pronašla i oduzela startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dve ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica i 430 zaštitnih pamučnih maski za lice. Policiji se javio M.M. bivši pripadnik specijalne policije koji je tvrdio da je to njegova oprema, da je tu ostavio slučajno i da je na nju zaboravio. 

"Prilikom pregleda solitera pronađeni nedozvoljeni predmeti u podrumskim prostorijama Pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbednosti Podgorica su danas prilikom pregleda solitera u ulici Svetlane Kane Radević, a u kojem je prethodno prijavljeno da je postavljena eksplozivna naprava, pronašli različite predmete koji su izuzeti radi provere i veštačenja.

Naime, u podrumskim prostorijama pregledanog solitera pripadnici policije su pronašli i oduzeli: startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dvije ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dijela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica, 430 zaštitnih pamučnih maski za lice, kao i druge stvari i predmete. U toku su dalje mjere i radnje policije u odnosu na pronađene predmete", kazali su iz policije u saopštenju dostavljenom Portalu RTCG.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading