traktor
Foto: Alo/Shutterstock

Nesrećni čovek za sobom je ostavio ožalošćenu porodicu, suprugu, koja radi u trgovini u gradu. Istražuju se okolnosti pod kojima je poginuo, ali gotovo je izvesno da je u pitanju zades.

Na žalost, nesreće u sezoni poljoprivrednih radova su česte u Rasinskom okrugu,gde je u proseku na putevima oko 40.000 registrovanih traktora.

Prošlog juna je poginula A.M.(48)meštanka sela Stanci kod Kruševca. Poljoprivredno vozilo bilo je povezano sa mašinom za baliranje sena.Nešto ranije, život je izgubio M.S.(48),nastavnik u školi,iz Mlutovca kod Trstenika.

Najveći broj saobraćajnih nezgoda u kojima su učestvovali traktoristi zabeležen je u Kruševcu od 2015.do 2017.godine kada ih je bilo 17.Nekategorisani putevi su najrizičniji.

U julu, 2019.godine u selu Vratare na 15 kilometara od Kruševca, u prevrtanju traktora nastradao bračni par Radica(70)i Dragan Gavrilović(69).

Tragediju je preživela njihova ćerka Lidija(50), koja je prošla sa povredama leđa i obe ruke.

- Čovek je ležao skoro na ivici puta, a žena je završila ispod kola za seno, traktor nije mogao ni da se prepozna - posvedočio meštanin.

 Na sličnoj nizbrdici i lošem putu, poput mesta gde su poginuli Gavrilovići, život je nekoliko meseci ranije,izgubio Kruševljanin Dragan Jezdić(66). Nesrećni čovek nastradao je vozeći traktor u podkopaoničkom zaseoku Mutara, na 30-ak kilometara od Brusa.

- Njega je samlela mašina i nije mu bilo spasa - ispričali su meštani, prenose Novosti.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading