DOKAZANO KO JE PRVI PRIJAVIO NESTANAK NESREĆNE ŽENE Novi detalji iz istrage u slučaju nestale Beograđanke Ane Volš
Foto: Alo/Foto: Tanjug

Naime, prema rezultatima iz istrage, kako javljaju lokalni mediji, nestanak Ane Volš nije prvi prijavio nje suprug Brajan Volš koji se tereti za njeno ubistvo.

- Prema dokumentima koji su sačinjeni tokom istrage vezano za nestanak Ane Volš, utvrđeno je da je njen nestanak, prvi prijavio poslodavac - navodi CNN.

Ovo bi mogao da bude još jedan dokaz da je Brajan možda hteo da sebi da više vremena, kako bi uklonio dokaze zločina. Da li je to tako biće dokazano tokom suđenja.

Brajan Volš, suprug nestale žene iz Masačusetsa Ane Volš, sa kojom ima tri maloletna sina, u pritvoru je i suočava se sa optužbama za ubistvo uprkos tome što se ona i dalje vodi kao nestala.

Kako smo ranije izveštavali, na Volš nestala je uoči Nove godine, do sada američko tužilaštvo, navodno prikupilo je već gomilu dokaza da smesti Brajana Volša do kraja života u zatvor zbog svirepog ubistva supruge Ane iz Beograda.

Nedavno se pojavio još jedan dokaz koji je uneo dodatnu pometnju u istragu ovog zločina

Naime, u podrumu porodične kuće Volšovih u Kohasetu, pronađen je misteriozni DNK koji ne pripada ni Ani, ni Brajanu!

To upućuje na zaključak da je optuženi Amerikanac najverovatnije u zločinu imao pomagača!

Ovaj nepoznati uzorak DNK je, kako je potvrđeno, poslat na analizu da bi se utvrdilo čiji je.

Ranije se uveliko spekulisalo da je možda Brajanova majka Dajana ta koja mu je pomagala u ukljanjanju tragova posle ubistva, pošto je viđena u danima nakon "nestanka" Ane kako izlazi iz njihove kuće, iako je pre toga izbegavala da dolazi kod njih jer se nije slagala sa snajom.

Da li je Anina svekrva učestvovala sa sinom u ubistvu i uklanjanju Aninog tela, sada ostaje da se vidi.

Anina majka Milanka Ljubičić navela je više puta da bi Dajana trebalo da bude detaljno ispitana o svemu, verujući da bi ona mogla da kaže nešto što bi bilo od pomoći istražiteljima u potrazi za njenom ćerkom čiji ostaci do danas nisu pronađeni.

Veruje se da su uništeni na deponiji za reciklažu, piše Informer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading