DA LI JE BRAJANOVA MAJKA BILA U KUĆI KAD JE ANA NESTALA? Zahtev predat u policiji otkrio tajnu
Foto: Printscreen/Twitter/Printscreen

To se zaključuje iz Brajanovih zahteva za izlazak koje je predao lokalnoj policiji, a u koje smo imali uvid.

NEMILOSRDNO NOŽEM PRESUDILI MARINI Očajna porodica tragično nastradale žene kod Paraćina - Prijavljivala ih je policiji, trpela je torturu Miloševe dece!

Policija i tužilaštvo veruju da je Brajan Volš najverovanije 1. januara u ranim jutarnjim satima presudio nesrećnoj Ani Volš u iznajmljenoj kući u Kohasetu, kod Bostona, gde su privremeno živeli.

Brajan ju je, prema mišljenju tužilaštva, najpre ubio u kući, potom je njeno telo raskomadao, a delove bacio na nepoznate lokacije. Ipak, šta se tačno događalo kobne noći i nekoliko narednih dana, nije sasvim jasno. Fragmetni tog vremenskog perioda polako počinju da se sklapaju kako isplivavaju novi detalji o Brajanovim aktivnostima kobnog dana.

Kako se kaže u policijskom izveštaju, Volš je 1. januara tražio da između 15.00 do 21.00 čas izađe iz kuće, imajući u vidu da je bio pod elektronskim nadzorom, nosio je nanogicu, zbog ranije presude za prevaru. Tako je Brajan za svaki izlazak morao dobiti specijalnu dozvolu od policije, koju je zatražio i 1. januara.

„U nedelju, 1. januara 2023. godine, Volš je tražio da između 15.00 i 21.00 čas odbaci majku. Volš je rekao istražiteljima da je njegova majka nedavno operisala katarkatu i da je zbog toga boravila kod njega, kako bi mogao da joj se nađe pri ruci. Volš je rekao da je planirao da u navedeno vreme ovdeze majku. Međutm, tokom razgovora sa policijom, Volš je rekao da se majka od operacije oporavila brže nego što je očekivano i da se sama odvezla kući. Ipak, odlučio je da to vreme iskoristi, tako da je otišao da joj kupi namirnice“, naveo je policajac u svojoj pismenoj izjavi.

Tanjug

 

Kasnijom analizom njegovog kretanja utvrđeno je da je Volš nije odlazio na mesta na kojima je rekao da je bio, što su dokazali i snimci sa sigurnosnih kamera. Ne treba zaboraviti da su američki fotoreporteri, u danima dok se još tragalo za Anom Volš i dok još nije bilo indicija da je ubijena, fotografisali Brajanovu majku Dajanu u blizini kuće u Kohasetu. Šta je tamo radila, imajući u vidu da je njen sin tada bio optužen za ometanje policijske istrage, nije još poznato.

Priintscreen twiter

 

Ne zna se ni da li je, niti kakvu, ulogu imala u ovom zločinu. Tačnije, vrlo je malo informacija iz njenog života poznato sem da je reč o veoma imućnoj ženi, da je narušenog zdravlja i da živi u luksuznom stambenom kompleksu u blizini Kohaseta. Anina majka otkrila je ranije da Dajana i Ana nisu čak ni kontaktirale.

„I dalje verujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer su imali dobar odnos, a imaju i decu. Zbunila je i mene ona njegova rečenica: 'Ja mislim da je ona dobro'. Aman, reci čoveče šta znaš, u agoniji sam 11 dana?! Brajan nema bližu rodbinu osim majke, jedinac je. Nema ni brata, ni sestru. Možda ona žena jedino nešto zna“, rekla je svojevremeno Anina majka i dodala:

„Mislim da nisu ni kontaktirale, čak se ni ja nisam upoznala sa njom kada sam prvi put otišla kod njih“.

TV Pink/Printscreen

 

Podsetimo, nestanak Ane Volš, poreklom iz Beograda, prijavile su Anine kolege tek 4. januara u Masačustetsu u SAD, videvši da se ne pojavljuje na radnom mestu. Nakon nekoliko dana uhapšen je njen suprug Brajan Volš zbog ometanja policijske istrage. U međuvremenu su se pojavili dokazi koji ukazuju da je Brajan umešan u nestanak svoje supruge Ane, poput podataka da je lagao policiju o svom kretanju, tih dana kupio sredstva za čišćenje u iznosu od 450 dolara, te da je na "guglu" pretraživao i na koji način se otarasiti tela, kako se najbrže otarasiti tela i slično.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Komentari (0)

Loading