Nastradale žene kod Vrnjačke Banje
Foto: Alo/Društvene mreže

Kako nezvanično saznajemo, Radojka je sa naših prostora i davno se odselila u Ameriku gde je dobila državljanstvo i sada se posle dužeg vremena vratila u zemlju da poseti prijatelje i rodbinu.

U želji da se opuste, otisnuli su se na kraće putovanje sa koga je Radojka pre samo tri dana na fejsbuk stranici objavila verovatno poslednju fotografiju sa Nadom a u komentarima su im prijatelji uputili oproštajne poruke.

NIJE VOLEO FUDBAL Psiholog otkriva zašto se dečak ubica više družio sa devojčicama - Alo.rs

- Drage moje komšinice, i više od toga, sada ste s anđelima. Večno ćemo čuvati uspomene na vas i našeg Nenada - glasi jedan od komentara ispod fotografije Radojke i Nade sa poslednjeg putovanja.

Kako je "Blic" već izveštavao, udes se najverovatnije dogodio kada je vozač "škode", beogradskih registarskih oznaka iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, sleteo s puta i snažno udario u drvo.

- Ljiljana P. prevezena je u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu dok su od zadobijenih povreda Nada, Nenad i Radojka preminuli na putu do bolnice. Ljiljana P. je potom zbog težine povreda prevezena u KC Kragujevac - navodi izvor upoznat sa istragom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading