PUCAČU SA VRAČARA SUDI SE I ZA POKUŠAJ UBISTVA 2021. godine sa drugovima izbo nožem  mladića u kafani
Foto: Printscreen

 

Nemanja Đ. i još dvojica muškaraca su 3. novembra 2021. godine u poznatoj kafani, takođe na Vračaru, teško povredili Milana J., a ovo delo okarakterisano je kao ubistvo u pokušaju.

- Oni su tada nakon kraće rasprave nožem izboli Milana J., a u toku je suđenje za ovo krivično delo, ročište je zakazano za jun mesec - navodi izvor medija.

Kako se sumnja, Nemanja Đ. je u 22. maja u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz vatrenog oružja naneo teške telesne povrede dvadesetšestogodišnjem Andreju P. iz Beograda i dvadesetjednogodišnjem Damjanu L., državljaninu Severne Makedonije, a zatim pobegao.

Uhapšen je nakon kraće potrage nedaleko od mesta pucnjave, kod Čuburskog parka, a prilikom hapšenja kod njega je pronađen pištolj, kačket i naočare.

Prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da je motiv vatrenog obračuna posao sa drogom jer su i Andrej P. i Nemanja Đ. od ranije poznati istražnim organima.

Protiv Nemanje Đ. se vodi postupak pred Višim sudom u Beogradu i to za pokušaj ubistva nožem, dok Andrej P. ima 12 krivičnih prijava zbog droge, oružja, razbojništva, a u toku je bila i potera za njim za izdržavanje kazne zatvora.

Sa druge strane, ranjeni Damjan se slučajno zatekao na licu mesta u trenutku pucnjave.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading