TELEFON ANE VOLŠ REŠAVA ENIGMU Ko je zagonetni muškarac s kojim je lepa Beograđanka imala planove za 4. januar?
Foto: Alo/Foto: Tanjug

Taj muškarac je istražiteljima rekao da se viđao sa Anom Volš nekoliko meseci i da su zajedno proveli Badnje veče, navodi se prema dokumentima.

ŠTA JE POČETAK SUĐENJA OTKRIO O UBISTVU ANE VOLŠ? Mutna fotografija i misteriozan predmet u Brajanovoj ruci, pratio je privatni detektiv... (FOTO)   

Par je planirao da proslavi Novu godinu zajedno 4. januara, nakon što bi se Ana vratila iz Masačusetsa, pokazuju dokumenti.

Misteriozni muškarac najčešći kontakt u telefonu Ane Volš

Taj muškarac je takođe bio najčešći kontakt na Aninom mobilnom telefonu, navode istražitelji pozivajući se na telefonske zapise.

Dokumenti, koji uključuju naloge za pretres, izjave i druge podneske koje su sastavili istražitelji koji istražuju nestanak Beograđanke, objavljeni su prvi put manje od nedelju dana nakon što je njen suprug izjavio da nije kriv za njen ubistvo.

TELEFON ANE VOLŠ REŠAVA ENIGMU Ko je zagonetni muškarac s kojim je lepa Beograđanka imala planove za 4. januar?

null

 

Brajanu Volš je 27. aprila odbijen zahtev za kauciju i on je izjavio da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret - ubistvo, zavaravanje policije i nepravilno prenošenje ljudskog tela. Tužioci tvrde da je ubio svoju suprugu, a zatim uništio i sakrio telo.

Gde se nalazi telo Ane Volš do danas je ostalo misterija.

Na adresu policije stigao uznemirujući mejl

Novi dokumenti u slučaju otkrivaju i da su istražitelji samo nekoliko dana nakon nestanka Ane, primili e-poštu u kojoj piše: "Imamo je ovde sa nama." Takođe, navodi se i kao da se Volš neće vratiti dok ne plati 127.000 dolara.

- Imamo navodnu Anu Volš ovde sa nama... Imali smo dogovor vredan 127.000 dolara, pogrešila je - stajalo je u e-pošti koja je poslata sa gmail naloga "richardwalker9984".

Takođe u poruci se nalazi: "Imamo je ovde sa nama i ako ne plati novac nikada se neće vratiti, a znamo da su uključeni policija i FBI. Srećno u traženju nas."

TELEFON ANE VOLŠ REŠAVA ENIGMU Ko je zagonetni muškarac s kojim je lepa Beograđanka imala planove za 4. januar?

FACEBOOK/PRINTSCREEN

 

Novo objavljeni sudski dokumenti takođe kažu da je prijateljica Ane Volš rekla istražiteljima da je njen brak sa Brajanom Volš bio "napet" i da je planirala da preseli svoju decu u Vašington.

Ana Volš, koja je radila u firmi za nekretnine u Vašingtonu navodno je provodila vreme u Masačusetsu, gde su živeli njen suprug i deca, i u Vašingtonu, gde je imala kuću zbog posla, prema sudskim dokumentima.

Prijateljica Ane Volš je rekla istražiteljima da je ona navodno dala svom suprugu neku vrstu ultimatuma u vezi sa rešavanjem optužbi za prevare koje je imao zbog prodaje lažnih umetničkih dela na internetu i da je Ana Volš želela da deca budu sa njom. Podsetimo, Brajan Volš je optužen da je 2018. godine prodavao lažne umetničke slike poznatog slikara.

TELEFON ANE VOLŠ REŠAVA ENIGMU Ko je zagonetni muškarac s kojim je lepa Beograđanka imala planove za 4. januar?

Printscreen

 

Anina svekrva unajmila privatnog detektiva da je prati

Tokom saslušanja u aprilu, pomoćni državni advokat je tvrdio da je u decembru 2022. godine "postalo očigledno da gospodin Volš sumnja da mu je supruga u aferi".

''Često je posjećivao Instagram stranicu jednog od njenih muških prijatelja. I 26. decembra njegova je majka - s njegovim ulaskom i smernicama - angažovala privatnog istražitelja da nadgleda Anu Volš u Vašingtonu'', rekao je državni advokat u četvrtak.

Sa druge strane, advokatica Brajana Volša osporila je tu tvrdnju i rekla da nema "stvarno nikakvih dokaza" da je sumnjao da mu je supruga u aferi.

''Gospodin Volš nije imao pojma da mu je supruga u aferi sve dok to nije saznao tokom otkrivanja u ovom slučaju'', rekla je advokatica.

Podsetimo, Ana Volš, majka troje dece, nestala je u noći 1. januara, nakon proslave Nove godine sa suprugom i zajedničkim prijateljem. Brajan Volš je ispričao policiji da mu je supruga rekla kako hitno mora na poslovni put. Međutim, nikada nije utvrđeno da se ona ukrcala na let za Vašington, kao ni da je otišla do aerodroma. Volš je isprva uhapšen zbog sumnje da ometa istragu, a zatim su ga istražitelji optužili za ubistvo supruge.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading