SVI SU I DALJE U NEVERICI I ŠOKU, UBICU VIDELI PRE TRAGEDIJE Prijatelji Ivane sumnjaju da je ovo razlog ubistva u salonu lepote (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Novi Sad je prekjuče potreslo teško ubistvo i samoubistvo, kada je V. R. (34) ubio svoju bivšu devojku I. R. (26) u kozmetičkom salonu, pa pucao sebi u glavu. Kako pričaju građani, od njega tako nešto niko nije očekivao.

JEZIVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U NOVOM SADU Pre zločina u salonu lepote delio letke za njegovo otvaranje

Naime, poznanici ubice kažu da je nekoliko dana uoči ubistva bio potpuno normalan, opušten i nasmejan, pa niko na ovako nešto ne bi posumnjao ni u košmaru. Pričaju da ne mogu da se oporave od zločina, a postoje i sumnje o motivu ubistva, prenosi beogradski medij.

''Baš sam ga srela pre koji dan, delovao je skroz normalno, ispričali smo se... Ništa nije ukazivalo na ono što sledi. Postoji mogućnost da ju je ubio zbog salona. Valjda je joj je kupio salon ili pomogao oko njega, pa je bes proradio nakon što su raskinuli. Ipak, sve i da je to razlog, mogao je naći drugi način da podele vlasništvo, bilo šta drugo, samo ne ovakav kraj'', priča poznanica V. R.

Kako su mediji već pisali, ceo grad se oprašta od tragično stradale Novosađanke čiji salon je i nosio njene inicijale u nazivu, a na licu mesta može se videti srča staklenih vrata u koje je njen bivši emotivni partner V. R. prvo pucao.

"Počivaj u miru anđele.. Sad si na boljem mestu... Nek ti je večna slava!", glasi jedan komentar na Instagram fotografiji koju je I. R. objavila. "Divna devojka... neka te Anđeli čuvaju... još uvek ne mogu da verujem, kao da sam juče bila u salonu i upoznala te", nadovezuje se još jedna prijateljica.

Prema slikama koje se mogu videti na društvenim mrežama, tragično stradala Novosađanka je bila veliki ljubitelj pasa, pa je objavljivala fotografije na kojima se nalazi upravo sa svoja dva psa. Za razliku od V. R. na čijim profilima se mogu naći fotografije sa bivšom devojkom kojoj je oduzeo život, na njenim društvenim mrežama njega nema.

Ipak, kao svedočanstvo o njihovoj nekadašnjoj vezi stoji profil na Fejsbuku sa njenim imenom i prezimenom 34-godišnjaka koji joj je oduzeo život, napravljen krajem marta ove godine. Takođe, na mrežama V. R. mogu se videti komentari puni pogrdnih naziva i besa. u kojima proklinju ubicu.

Podsetimo, V. R. je 10. maja ispalio nekoliko hitaca u izlog kozmetičkog salona koji je u vlasništvu njegove bivše partnerke I. R. Zatim je ušao u salon, pucao u devojku, a radnica koja se tu zatekla je uspela da istrči iz lokala i pobegne.

Nakon što je ubio devojku izvršio je samoubistvo pucajući sebi u glavu. Prema našim informacijama, muškarac je prodavac oružja u prodavnici koja se nalazi nedaleko od solarijuma, a inače je lovac. Oružje ima u legalnom posedu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading