JEZIVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U NOVOM SADU Pre zločina u salonu lepote delio letke za njegovo otvaranje
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Novosađanin V. R. (34) ubio je u sredu bivšu partnerku I. R. (26), pa sebe u kozmetičkom salonu koji je ona nedavno otvorila. Kako saznaje Kurir, V. R. je samo dva dana pre zločina delio letke i preporučivao ljudima da posete salon!

''Sreli smo V. R. ispred zgrade, uvek je bio ljubazan. Tada nam je dao tu reklamu i rekao da je otvoren salon i da obavezno dođemo'', kaže komšinica V. R., koja je šokirana strašnim zločinom.

Kršio meru zabrane

Kako saznajemo, V. R. je redovno kršio meru zabrane prilaska koja mu je izrečena, a I. R. se plašila da bi mogao da joj napravi problemiako se viđala sa njim. 

''Uprkos izrečenoj meri, oni su se viđali na njegovo insistiranje. Ona je mislila da je lakše da se vidi sa njim nego da zove policiju, jer će svakako naći način da joj priđe'', kaže izvor medija.

V. R. je, da podsetimo, uleteo u kozmetički salon i pucao u svoju bivšu devojku, a potom i u sebe.

Mera zabrane prilaska izrečena mu je 25. aprila ove godine. On je legalno posedovao oružje, koje mu je bilo oduzeto zbog fizičkog nasilja nad I. R. pre nekoliko nedelja.

On je, inače, na svom Instagram profilu samo nekoliko sati pre zločina objavio citat: ''Granice postoje da bi se prelazile''.   

''Bio je dosta aktivan na mrežama, a jezivo je i to što je ta slika ostala na njegovom profilu kao aktivna i posle njegove smrti'', kaže izvor.

Kako objašnjava, V. R. je čuvao fotografije sa svojom žrtvom, dok je ona sve obrisala.

JEZIVI DETALJI STRAVIČNOG UBISTVA U NOVOM SADU Pre zločina u salonu lepote delio letke za njegovo otvaranje

Društvene mreže

 

Delovali srećno

Na društvenim mrežama i fotografijama oni su delovali srećno.

''Obasipao ju je poklonima, cvećem, vodio je u skupe hotele i restorane, a na jednoj od fotografija vidi se i verenički prsten u kutijici, koju je V. R. slikao. Pretpostavlja se da je hteo da je zaprosi ili je to učinio'', navodi izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA   

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading