UDARAO ME JE DOK SAM BIO BEZ SVESTI, A DOBIO SRAMNU KAZNU Oglasila se žrtva brutalnog nasilja posle presude Kontiću!
Foto: Printscreen/Printscreen

Mandić je istakao da neverovatnom deluje činjenica da se kao pokušaj ubistva ne karakteriše to što mu je desetine udaraca u glavu, dok je bio bez svesti, naneo reprezentativac u borilačkom sportu.

- Šta je bio cilj udaranja čoveka koji je bez svesti u glavu, ako ne to?! Još neverovatnije deluje činjenica da su pomagači, od kojih me je jedan više puta s leđa udario pesnicom u glavu i pomogao da me obore, a kasnije i nekoliko puta šutnuo u glavu, a drugi mu pomogao da pobegne - oslobođeni. Četiri godine koje je glavni okrivljeni dobio kao kaznu, zapravo će primenom pravila o puštanju na slobodu nakon odležane dve trećine kazne u realnosti biti 32 meseca kazne, što je već tu - napisao je Mandić.

On je iskoristio priliku da se zahvali, kako je rekao, časnim medijima koji su pratili suđenje, ali i građanima Srbije koji su mu pružali podršku.

- Onima koji su odgovorni za ovakav epilog poručujem: "Neka im je na obraz, ako obraza imaju". Nadam se da će veće Apelacionog suda pažljivo pročitati čitav predmet, pogledati sve dokaze, i pravično preinačiti ovu sramnu presudu - zaključio je Mandić, a preneo 021.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading